Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én nem tudom. Azt viszont igen, hogy a háború jelen állása mellett, ha folytatódnak a fegyverszállítások, nagyjából jövő márciusra nyugodtan be lehet ütemezni az elment innen tatár török, trianon se lesz hát örök hadműveletet, mert az a három parabellum ami az eu teljes megmaradt fegyverkészlete lesz, nem kifejezetten ellenfél még a t 72esnek se. Márpedig olyanunk van.Ezt a "különleges művelet" dolgot mikor fogják vajon az oroszok felülvizsgálni? Az ukránokat tolja előre az egész nyugati világ fegyverestül, sajtóstul, mindenestül. Ez a konfliktus jóval többről szól, mint az ukrajnai oroszok megsegítésén.
Az oroszoknak lassan rá kéne ébredniük, hogy ezt a háborút(!) így nem lehet csinálni. A mai ukrán támadás után el kéne rajta gondolkodniuk, hogy valóban katonai nagyhatalom szeretnének lenne, vagy csak saját magukat hülyítik ezzel, mert amit csinálnak, az már szeritnem is közröhej tárgya.
@ozymandias kérése meghallgatásra talált, nyugger kolléga legújabb elemzése megérkezett
Mi legyen a Dnyeper hídjaival? | #moszkvater
Az ortodox húsvét beköszönte vajmi kevés változást hozott az ukrajnai harcok menetébe. A világ továbbra is a donbasszi orosz támadást várja, ám utóbbi mellett egyre égetőbb problémaként emelkedik felszínre a Dnyeperen átívelő hidak és az ukrán vasúthálózat kérdése. Viszont miközben az orosz...moszkvater.com
Ui: Kíváncsi vagyok @Ooorky véleményére a vasúti infrastruktúra kapcsán mennyire helytálló amit írtam. Alapvetően orosz amyagokból dolgoztam ebben a témában
Valami azért elkezdődött a vasúti infrastruktúra ügyében.@ozymandias kérése meghallgatásra talált, nyugger kolléga legújabb elemzése megérkezett
Mi legyen a Dnyeper hídjaival? | #moszkvater
Az ortodox húsvét beköszönte vajmi kevés változást hozott az ukrajnai harcok menetébe. A világ továbbra is a donbasszi orosz támadást várja, ám utóbbi mellett egyre égetőbb problémaként emelkedik felszínre a Dnyeperen átívelő hidak és az ukrán vasúthálózat kérdése. Viszont miközben az orosz...moszkvater.com
Ui: Kíváncsi vagyok @Ooorky véleményére a vasúti infrastruktúra kapcsán mennyire helytálló amit írtam. Alapvetően orosz amyagokból dolgoztam ebben a témában
Ha időd engedi, olvasd el nyugger kolléga cikkét (amit linkelt) - mivel az utóbbi napokban kapott az ukrán vasúti infrastruktúra, kíváncsiak vagyunk egy műértő véleményére is, hogy vajon ezzel tényleg el tudják-e vágni a keleti frontot a nyugati utánpótlástól.Két hetente 1 napot szánok erre a topic-ra, akkor is csak az utolsó oldalt olvasom el, úgyhogy fogalmam sincs mit írtok ide.
Erről beszéltem mindenki röhögött láss csodát mik vannak….WASHINGTON – Az Egyesült Államok külügyminisztériuma bejelentette, hogy jóváhagyta 165 millió dollár értékben a Varsói Szerződéstől örökölt lőszereinek és egyéb nem szabványos lőszereinek eladását Ukrajnának, hogy ezzel segítse az Oroszország elleni védelmet.
A Védelmi Biztonsági Együttműködési Ügynökség jóváhagyta a lehetséges eladást, és benyújtotta a törvényileg előírt értesítést a Kongresszusnak. A törvényhozók blokkolhatják a fegyvereladásokat, de nem valószínű, hogy megteszik, mert a február 24-i inváziót követően Ukrajna erős támogatást élvez.
"Ez a tervezett eladás támogatja az Egyesült Államok külpolitikai és nemzetbiztonsági céljait azáltal, hogy javítja egy partnerország biztonságát, amely a politikai stabilitás és a gazdasági fejlődés egyik ereje Európában" - mondta a külügyminisztérium a lehetséges eladás hétfői bejelentésében. .
Az eladás az ukrán kormány kérésére történt, és aknavetőket, automata gránátvetőket és tüzérségi lövegeket is tartalmaz.
Live updates | Russia-Ukraine War
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov is warning that Ukraine risks provoking World War III, saying the threat of a nuclear conflict “should not be underestimated.”apnews.com