Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sztem lájkvadászat, nem emberhúst eszik, de attól még elmebeteg.Elmebeteg.
Nem hittem volna, de 100%osan igazad vanKicsit mindenki hutse le magat. A helyzet feszult, de el lehet jutni kozos nevezore is.
Ertsunk egyet abban hogy senki se akar nuklearis holokausztot Oroszorszag teruleten, akar nyugatos akar keletes az illeto. Dolgozzunk mi es a vezetoink ezen kozosen hogy maradjon is igy.
Bevallom en se hiszek mar ennek a nyilvanvaloan vagyvezerelt cikkeknek, habar igen csabito a gondolat hogy hatha igazuk van.A nyugati sajtó pörög rajta, bő tíz éve. Azért is vicces, mert közben Nyugaton olyan fitt politikusok vannak (voltak), mint Biden, Juncker, Merkel (na, az ő remegése látványos volt, de valahogy nem volt tele vele a sajtó). Tipikus vágyvezérelt "jajj-jajj, de jó lenne, ha feldobná a pacskert" - "Fúúú, írjuk meg, h parkinzonos alzheimeres és még rákos is, jó?" Miután belelavírozták magukat egy olyan helyzetbe, amikor már nem tudnak dolgozni valakivel, akkor elkezdik böködni a vudu-babát. Hátha. Hátha jön valaki, aki úgy ugrál, ahogy ők szeretnék.
Egy biztos, külső segítség nélkül Navalnij nem jön.
kíváncsi leszek mire mennek vele,irán már hozott le anno RQ-170-es drónt .. a két drón "agya" nem tudom mennyiben különbözik,de ez is lehozható .. meglátjuk.![]()
Американские беспилотники MQ-9 Reaper - новая цель для российской ПВО
Американцы намереваются поставить на Украину многоцелевые беспилотные летательные аппараты MQ-9 Reaper. Об этом неоднократно заявляли представители Пентагона. Зачем они Киеву?<br>Стоит напомнить, что командование ВСУ возлагало большие надежды на турецкий беспилотник Bayraktar TB2. Как показал...vpk-name.translate.goog
Ez egy usa konvoj volt nem? Csak épp Romániában állomásoznak per pillanatRománia katonai felszerelést szállít a határra![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Румыния перебрасывает военную технику к границе с Украиной Местные телеграм-каналы делятся видео о движении колон румынской военной техники t.me/RVvoenkort.me
A helyi táviratcsatornák videót osztanak meg a román katonai felszerelések oszlopainak mozgásáról
t.me/RVvoenkor
Megnyugtatlak nem én találtam ki Izyumi oroszok általi elfoglalását, itt a térkép tájékozódhatsz:Mi? ld öregtankos bejegyzését aki szerint az Oroszok felszabadították Izyumot. Ezen a szinten nincs mivel együtt dolgozni.
A minden héten 3* kitörő nuki holokauszt hasonló vonal. Nincsenek tisztába alapkkal. Soha nem olvastak el a témában semmit. Amikor beírom, hogy legalább a MADot wikiről le vagyok hülyézve! Ez a szinvonal van htkan. Régen voltak itt elképesztő tudású emberek. Már nincsenek. A topic nagyja fizetett vagy lelkes hülye.
Szerintem is Usa konvoj.Ez egy usa konvoj volt nem? Csak épp Romániában állomásoznak per pillanat
A videó készítői az elején románnak gondolják, de a végén elbizonytalanodnakRománia katonai felszerelést szállít a határra![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Румыния перебрасывает военную технику к границе с Украиной Местные телеграм-каналы делятся видео о движении колон румынской военной техники t.me/RVvoenkort.me
A helyi táviratcsatornák videót osztanak meg a román katonai felszerelések oszlopainak mozgásáról
t.me/RVvoenkor
A delfin kiképzőhely már 2014 előtt is állott, volt egy kis tiltakozás már aban az időben is a delfinek ukrán tartási körülményei miatt (írták h tán ideje lenne szabadon engedni őket..).. Viszont nem értem: Krim 2014-es időszakában ők is átálltak mint az ukrán hadiflotta nagy része? Vagy most emiatt a delfinek hogyan különböztetik meg az ukrán és orosz hajókat egymástól, ha emiatt ugyanúgy néznek ki mint régen, a víz alatt nézegetve?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..