5,45 mm-től.Beleszámolták egyenként az összes NIR-t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
5,45 mm-től.Beleszámolták egyenként az összes NIR-t.
Ami két hete volt, az nem lehet holnap.Jurgenbajer szerint két hete csütörtökön indult.
Holnap?
Elvileg 3 Tocskát indítottak a tévétoronyra, az orosz adás el is ment a térségben. Nagyon aktivizálni akarják azt a délnyugati frontot, hogy az oroszok megosszák az erőiket
Mint azt mar irtam: tudom, hogy nincs 300 eves, epp azert irtam, mert mar a letrejotteert is sok lengyel harcolt, tehat a szovetseg korabbi mint az USA. Lasd: https://en.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_KościuszkoNincs 300 eves az Usa. Lengyelorszag meg 100 eve letezik kb ujra, elotte 150 evig nem volt. Nem jon ki a matek...
De ha nagyon nagyot akarunk mondani akkor beelozunk, mert Vasco de Gama hajojan volt magyar tengeresz... aki inkabb dalmat volt.
Arabul tanulnak. Bagdadban, Moszulban nem kellett, de az ukrán fronton néha szükség van rá.Mit képezhettek át rajtuk? Személyazonosító okmányokat, megkapták gyorsítottban az ukrán állampolgárságot Joe-ék?
Nem hármat kell.Én már legalább kilencnél tartok,de még mindig jönnek velem szembe az Amerika-Európa torkosborzok.Tiszta jó ez a fórum amióta a 3 droidot ingnoráltam….vannak ukrán hírek…de nincs amerikai cumizás és európai seggnyalás….köszi Tcat az IGN gombot…Na ki ez a 3?…
Tényleg ramaty állapotban van.
Lehet, ezért hozta előre a háborút?
Vagy szerinted egészségesnek néz ki?
Biztos nincs munkája, hogy ilyen szűken fordul.A légi utántöltő leparkolt Krakkó mellett. Még eddig nem figyeltem fel effélére. A másik stabilan Romániában van.
A németeknél nem ez az igazán nagy cumi (persze ez is, meg nekünk is, de sztem mi kihúzzuk a fejünket a hurokból), hanem hogy 0 (nulla) az érdekérvényesítő erejük. Úgy látom, ez az első alkalom hosszú ideje, hogy kicsúszott a gyeplő a kezükből és én a kétségbeesés jeleit kezdtem felfedezni náluk...
Európában 3 féle ország van: NATO tag, posztszovjet nem NATO tag és semleges. Az utóbbi 2 nem szállít fegyvert az oroszok ellen.
A NATO tagság nem kötelez fegyver-segélyezésre ha jól tudom. Semleges országnak meg "nem illik" mert azért semleges.Mi sem szállítunk és Bulgária sem. Mindkettő NATO tag.
ha felcsapunk egy random történelmi könyvet valamelyik világháborúról, általában néhány roppant rövid bevezető oldal max egy kisebb fejezet szól arról a mentális állapotról amiben a felek a háború kitörését megelőzően sikeresen összeeszkalálták az első puskalövéstSzerintem nem. A NATO van annyira észnél, hogy nem támad meg egy atom világhatalmat. Fel sem merült egy Oroszország elleni katonai támadás. Ők viszont lazán megtámadták Ukrajnát. Így már borul a bili. Nem tudjuk mi lesz a vége, de az oroszok nagyon idegesek már, ez látszik a naponta egyre fenyegetőbb nyilatkozataikon. A nyugat lazán emeli napi szinten a tétet és nem tűnik túl idegesnek.