Franc se tudja.na fszom
Nem ez az?
Accuracy egész családot hozott ki.
S évről évre kicsit változik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Franc se tudja.na fszom
Nem ez az?
Erre gondoltam.elvileg a csőszájfék is stimmt
A 64-es (khm brit ) LSD teszt ugye megvan?Blikk.
Kikészültek az orosz csapatok? Egy hangfelvétel szerint az egyik parancsnoknak be kellett drogoznia a katonáit, hogy ne meneküljenek el a harc elől
Az ukrán titkosszolgálat kiszivárogtatott néhány üzenetet és hangfelvételt, amelyekből kiderül, hogy az orosz csapatok már rettegnek a háború miatt, és az egyik parancsnoknak állítólag be kellett drogoznia a katonáit, hogy ne meneküljenek el a harcok elől.www.blikk.hu
A 64-es (khm brit ) LSD teszt ugye megvan?
Talán a Feláldozhatóknak menne. Vagy Amerika kapotány.200 harckocsit stb lehetne észrevétlenül a donbassi frontra szállitani? Vasút ugye jelenleg megszakitva. A starstreak stb azért egy más kategória, mert az megy gépkocsiban is.
Szkeptikus vagyok.
O. Pedig roppant szórakoztató, érdemes megnézniÁ, dehogy van, nem nézek ilyesminek utána, csak beraktam egy blikk cikket. Érdekesség inkább.
Azért a II világháború során volt számos példa arra,hogy sikeresen tudtak együttműködni lásd pl a lengyel vadászrepülőket az angliai csata idején.A lengyelek szeretnek az angolokkal dolgozni, pl. Monte Cassino lengyel önkéntesei.
elvileg a csőszájfék is stimmt
Soha nem voltam jó FPS-ben, főleg multi játékokban. Lassú vagyok én az olyanokhozMost már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Te CS -ztél sokat korábban vagy a feketébe öltözött figura az érintett képen ...
AWP (vagy AWM) egyszerűen:
AWP
“High risk and high reward, the infamous AWP is recognizable by its signature report and one-shot, one-kill policy.” ―Official description The AWP, or Magnum Sniper Rifle, as it was previously known, is a sniper rifle featured in the Counter-Strike series. Considered a "high risk, high reward"...counterstrike.fandom.com
Accuracy International AWM - Wikipedia
en.wikipedia.org
Miert, ki (k) ellen gyulolkodok? Fel tudnal vilagositani?Szerintem nézz át a Kiskegyed sminkes topikjába. A gyűlölködésről meg jobb,ha pont te nem szólsz.
Ebbol egy kukkot sem ertettem, de biztos ugy van, ha ennyien lajkoltak...Hadjuk má ezt az Orbánozást, semmi köze se neki se más Magyar politikai pártnak vagy vezetőnek ehez a konfliktushoz! Ez sima balos prop! Ha itt valakinek köze van hozzá az a szenilis vén ember aki elfutott a húsvéti nyuszi elől meg láthatatlan emberekkel fog kezet miközben az anyját keresi a pódiumon ott a nagy pocsoján túll meg a karatéjós anno 007-es kft ügynöknek a vodkás űvegek mögött na meg a narkós nép csicskája aki sok sok sütitt eszik azért annyi az orra körül a porcukor és állandóan a szemfenekét nézzik a szemészeten ezért tág a pupillája. De magyarnak ehez az ég adta világon semmi köze
Nem tisztem megvédeni Jürgenbauert, de miért is probléma ha valaki nem szimpatizál az EU-val, a NATO-val, a BLM-mel vagy az LMBTQ-val? Szó nincs frusztrációról, egyszerien szuverenitás-párti. Oroszország nyílt kihivást intézett Ukrajna lerohanásával az Új Világrendet bevezetni kívánó háttérhatalommal szemben.Nem errol szoltam, hanem junge csak folyamatosan gyulolkodik. Szerintem ez borzalmasan unalmas es tartalmatlan, valamint kimeriti a " hangulatkeltes" itteni bunet... Szerintem meg egy epkezlab hire, hozzaszolasa, ertekelese nem volt, csak a folytonos uszitas az EU, a NATO, meg a BLM, LMBTQ ellen, meg mindenen ellen is. Tudom szar dolog gyarba melozni es valahol le kell vezetni a frusztraciot, de ennyire azert nem kene lemenni IQ es EQ mimimumba.....
372-500 darab T-72, különféle változatokban állt hadrendben az ukrop haderőben a háború kitörésekorEgyetértek tényleg ritka rossz a belső ergonomiája,de az ukránoknak van hozzá személyzetük, az ukránok szerint abszolút nem okoz nekik gondot a T-64-s után a T-72-s.
Hat ha a szuverenitaspartiaknak olyan a stilusa, mint evek ota neki, akkor nagy baj van. Nem itt a kommentek kozt, hanem a valo eletben a fejekben. De en el szeretnem engedni ezt a szalat es nem tovabb gombolyitani...Nem tisztem megvédeni Jürgenbauert, de miért is probléma ha valaki nem szimpatizál az EU-val, a NATO-val, a BLM-mel vagy az LMBTQ-val? Szó nincs frusztrációról, egyszerien szuverenitás-párti. Oroszország nyílt kihivást intézett Ukrajna lerohanásával az Új Világrendet bevezetni kívánó háttérhatalommal szemben.
Nem bantani szeretnelek csak megerteni. Te amolyan egykori HM ceg alkalmazott vagy, aki idos korara eros szocializmus, SZU es VSZ noszralgiaban szenved? Mashogy nem tudom magyarazni az elozo tobb hozzaszolasod sorait?Én a közép-európai magyar politika elárulásának három alapvető pontját látom:
- A regionális politika csak illúzió lehet, mert mi kis országok vagyunk, nagy országok szolgáinak születtünk
- Mi nem maradhatunk ki egy háborúból se, mert lojális szerepvállalónak kell lennünk
- Minket ha megtámadnak, akkor addig kell állnunk az ostromot, amíg totál szét nem vernek itt mindent - mert csak így védhetjük hősiesen mások érdekeit