Ha és amennyiben P elrendeli a hadiállapotot.Nem így látom. Vissza lesznek szorítva a jelenlegi de jure Ukrán területek egy jó részéről de facto, ebben én biztos vagyok, de abban is hogy nem célja az oroszoknak egész Ukrajnát elfoglalni és annektálni.
Ez a háború meg pont addig fog tartani, amíg Ukrajnának lesz nehézfegyverzete, és/vagy katonája azt üzemeltetni. Le lesznek fegyverezve ha tetszik ez az Ukrán felsővezetésnek, ha nem, éppen folyamatban van, és ebbe beleszólásuk nincs. Ha a nyugat annyi harckocsit - SPG-t, repülőt és helikoptert küld amennyit csak tud, akkor addig fog tartani a háború amíg el nem fogy az ukrán harckocsivezető, meg helikopter és repülőgép pilóta, akkor az lesz a szűk keresztmetszet.
Akkor is az orosz akarat fog érvényesülni, ha ehhez tönkre kell lőjék egész Ukrajnát, az a rész ami az oroszoké lesz már tönkre van lőve, szerintem nem okoz nekik lelki problémát azt a részt is földdel egyenlővé tenni, ami maradék Ukrajna területe lesz majd.
Anélkül ezek a jelenlegi egységek nem mennek sehova Donbass-ból -már ha nagy nehezen egyszer elfoglalják.