W
Wilson
Guest
Ahogy érzed de a tény attól még tény marad.Aha. Tehát fejberúgsz, erre én rendőrt hívok, mire megkéselsz. Aztán azt mondod azért rántottál kést mert rendőrt hívtam. Kiváló érvelés
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy érzed de a tény attól még tény marad.Aha. Tehát fejberúgsz, erre én rendőrt hívok, mire megkéselsz. Aztán azt mondod azért rántottál kést mert rendőrt hívtam. Kiváló érvelés
Ebben igaza van. Valójában nincs semmi extra ebben. Mondd, szerinted miben más, ha aknavető vagy tüzérségi gránátot kapsz? Esetleg rakétát? Ezt túlélheted, a többit nemJól hozod a brit gőgöt tényleg Engem mindenesetre megnyugtat hogy az egykor a világot vegigerőszakoló brit birodalomból egy demens vén trotty lett.
És ebben mi az új?Az Egyesült Államok ukrán csapatokat képez ki Európában – Pentagon
2022. április 30
| RT
Küzdj a cenzúra ellen, oszd meg ezt a bejegyzést!
John Kirby, a Pentagon szóvivője szerint az ukrán erőket Németországban és Európa más részein képezik ki
Elvileg az orosz gáz továbbra is megy át Ukrajnán.Jelenleg Ukrajna honnan kapja a gázt?
Tökéletesen ismerjük oroszok humnaitárius folyosó szíriai tevékenységét. Ugyanazon kottából játszanak.
Én amúgy meglepődtem rajta. Azt hittem számít vmit Putyinnak hogy a lakosság egy jelentős része orosz a másik meg kisorosz. Tévedtem.
Vérlibsi, igazi elfogado, nem tur ellenvelemenyt.Igen tudjuk, mindenki patkány, aki nem ért veled egyet, csak te vagy JÓEMBER.
A krumplicukorot mindenképp szankcionálni kell, mert az mehet kiegészítő tankpáncélnak is.Jó, hogy emlékeztettél rá. Azért is, természetesen. Meg a krumplicukorért is!
Nem ahogy érzem, hanem hoztam egy példát, amire nem sikerült válaszolnod. Egyébként a véleményed nem lesz tény attól, hogy odaírod hogy tény. Na de hogy egy példára már csak ennyit írsz...ne haragudj de csöppet komikus. Igen Wilson a tény attól tény marad, csak mi értelme van ennek a mondatodnak a párbeszédünk kontextusában? Az aztán nem tény, hogy a szakik a felelősek az Azov létrehozásáért. A tény az az, hogy Kolomojszkij tömte ki az Azovot, hogy a szakik ne élhessenek az önrendelkezésükkel, amire azért volt szükség mert a puccsista junta nekiment a saját orosz állampolgárainak. Most komolyan egy veleljéig romlott Kolomojszkij oligarchát és egy korrupt narkós Hunter Bident védesz csak azért hogy az ukrajnai oroszok ne élhessenek békében? Te sem gondolhatod komolyan.Ahogy érzed de a tény attól még tény marad.
Ugye, ugye, meg a fak se valodiak, nemhogy a tobbi. Kijev szellemenek hosiessegei...
MESE HABBAL!!!!!!
Ezek inkább menekülő civilekNem tudom itt ki halt meg, tökre nem derül ki - de mindegy is: melyik oldal vihog megint az emberhalálon?
Ruszofób vagy, akkor miért fáj ez?Az oroszok egyik fő gondja, hogy még az oroszok is az oroszokat tartják náciknak, erőszakolóknak, gyilkolóknak, lincselőknek égetőknek, martalócoknak.... Az, hogy az orosz előrenyomulás ennyire problémás abban komoly része van ennek.
Mariupol tökéletes plda rá.
Ahogy írtam az elmúlt !!60!!évben soha nem öltek meg annyi orosz gyereket, nőt, erőszakoltak meg annyi orosz nőt... mint az elmúlt 2hónapban. Mindezt oroszok tették. Oroszokkal.
Ez Putyin meg a hadserege.
Na mennyit?Egy civil kocsi? Hány civil jmüvet lőttek szrrá az oroszok???
Egyébként meg látsz rajta bármilyen vöröskeresztet pl?
Vagy megadták a videón látható katonák magukat?
" A hivatalosan a hadsereghez tartozó katonai és egyéb személyek megsebesülésük vagy megbetegedésük esetén minden körülmények közt kíméletben és védelemben részesítendők"Ebben igaza van. Valójában nincs semmi extra ebben. Mondd, szerinted miben más, ha aknavető vagy tüzérségi gránátot kapsz? Esetleg rakétát? Ezt túlélheted, a többit nem
Figyelj, ott az ilyen oregek szuperhosoknek szamitanak. Amerika kapitany egy plussallat hozzajuk kepest.Namostakkor számoljunk. A nagy honvédő háború 1945-ben ért véget. A 16-28 évesek voltak hadkötelesek. A felszabadított területeken a 17-30 évesek voltak hadkötelesek. 77 éve ért véget a második világháború. Az akkor legifjabb hadkötelesek 16 évesek voltak akkor, ma ők 93 évesek. Most adjuk hozzá, hogy két éve COVID van, ami viszi az időseket, mint a kombájn. 10 000 rubel gugli szerint ma alig több, mint 50 000 Ft... nem erőltették meg magukat Ez van olyan, mint az USA veteránellátása közvetlenül Vietnam után,... a hadirokkant/obsitos már csak lábtörlőnek van mindegyik államnál, szomorú, pedig nyilván olyan kevesen élnek már, hogy botrányos ez az összeg.
Az oroszok nem kímélnek senkit, érzéketlenek ehhez. Az ukránok is egyébként. Két olyan harcoló fél küzd, ahol még a saját emberéletnek sincs jelentősége. Ezért jut sokszor eszembe ez a német fotó a világháborúból...
Arma 3
MESE HABBAL!!!!!!