Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van forrásod, hogy mikor és hol jelentette ki ezt a NATO?
Mert értem, hogy Pujtyin ezt hazudja, de az ilyesmit írásban szokták lefektetni...
Pofátlanul átverték, palira vették Oroszországot, és amikor azok értetlenül kérdezték, hogy mit csináltok nem erről volt szó, akkor az arcukba röhögtek, hogy de hiszen nem ők vették fel, hanem az országuk maguk kérték, ők csak elfogadták.to have guarantees that if the United States keeps its presence in Germany within the framework of NATO, not an inch of NATO’s present military jurisdiction will spread in an eastern direction.
Ez a "kiképzés" során készült felvétel...
Szerintem is nagy a baj, de azért Jó lenne, ha egy oroszul tudó is átnézné az eredeti rendeletet.Ha nem történt semmi, miért került le azonnal a bbcs cikk?
Még ezek az ukrán agitprop videók,nehogy rosszat álmodj tőlük.Az oroszok rendre vereséget szenvednek ! Nincs már helyük Ukrajnába !
Vagy hogy Putyler nácitlanit.A nácizmust támogató zsidók legalább akKorra baromság mintha a Mi Hazánk,gyűjtést rendezne a román Vasgárdának.
És zoknit hányast hordasz? Mert kb ez is annyira érdekel, mint ahogy az, hogy kivel futtatod magad, komolyan tiszta ovisuli szint.Nézz már be a belpol topikba, aztán akkor talán megvilágosulsz, legalábbis velem kapcsolatosan.... Ott pont tegnap vagy előtte Ohio-nak és Junge-nak megírtam, hogy 1994 és 2002 között két ciklusban voltam, megyei jogú városban fideszes támogatású bizottsági tag, egyszer "környezetvédelmi- és városfejlesztési", másszor "közbeszerzési" bizottságban. Talán jól ismerem a régi politikát ezen az oldalon. Felajánlották, hogy felépítenek egy dunántúli megyeszékhely polgármesterének, de nem éltem a lehetőséggel, a szakma miatt. Másrészt én OV-t 88 óta ismerem személyesen, míg a családom az Ő családját, kb. 45 éve. Akkor miről beszélsz úgy, hogy azt sem tudod, a vitapartnered kit ismert és kit nem, meg mióta.... Jut eszembe, hogy a kisebb fiam dolgozott fél évet a Batthyányy (állami) vagyonkezelőnél, és azért hagyta ott, mert ugyan heti szinten találkozott Rogán Tonyóval, de a lelkiismeretével (Ő az igazi Kopi 2000) nem fért össze az, amikor felelős emberek 10 milliárdos állami vagyon magánkézbe adásakor át sem olvasták a szerződést, hanem csak annyit kérdeztek, hogy hol kell aláírni az 50 oldalas, 10 példányos szerződéseket... Én nem a magyarok ellen vagyok, hanem a magyarok lelkiismereteként, mert akár hiszed akár nem, több aktív konzervatív politikussal tegeződtem, mint te, akikről egyáltalán hallottál. (Persze, tudom, a csendőrpertu volt közöttünk, de mégis.....)
Nem tudom, feltűnt -e már, hogy a dolgokat Kínában gyártják. Ha még nem, akkor nézz meg egy konténerszállító hajót visszaúton Kínába, és utána gondold át újra, hogy ki függ kinek az exportjától. Utána gondold át, hogy hogyan fog hatni az EU kereskedelmi és maradék gyártási pozícióira a többszörösére drágult energia.EU, és az USA exporttól függ Kína
Ezek bastionok a kalibr már két hete elfogyott az angolok szerintAz utolsó pár Kalibr-K indítása.
video
Legyen neked a te hited szerintLíbiában és Irakban is sokkal komolyabb légvédelem volt mint amivel a szíriai felkelők rendelkeztek.