[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Tiszta észak koreai szint !

Ez nem kellett nekik a büszkeségük miatt a kínai drón ! Pedig még az optikai felbontása még a bayraktár szintet is veri ! ehelyett marad a 2 VH szintű bombázás
 
  • Vicces
Reactions: Filter

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 939
7 822
113
Van forrásod, hogy mikor és hol jelentette ki ezt a NATO?
Mert értem, hogy Pujtyin ezt hazudja, de az ilyesmit írásban szokták lefektetni...
to have guarantees that if the United States keeps its presence in Germany within the framework of NATO, not an inch of NATO’s present military jurisdiction will spread in an eastern direction.
Pofátlanul átverték, palira vették Oroszországot, és amikor azok értetlenül kérdezték, hogy mit csináltok nem erről volt szó, akkor az arcukba röhögtek, hogy de hiszen nem ők vették fel, hanem az országuk maguk kérték, ők csak elfogadták.
 

orosz_macska_bad

Well-Known Member
2022. március 3.
592
6 302
93
Nézz már be a belpol topikba, aztán akkor talán megvilágosulsz, legalábbis velem kapcsolatosan.... Ott pont tegnap vagy előtte Ohio-nak és Junge-nak megírtam, hogy 1994 és 2002 között két ciklusban voltam, megyei jogú városban fideszes támogatású bizottsági tag, egyszer "környezetvédelmi- és városfejlesztési", másszor "közbeszerzési" bizottságban. Talán jól ismerem a régi politikát ezen az oldalon. Felajánlották, hogy felépítenek egy dunántúli megyeszékhely polgármesterének, de nem éltem a lehetőséggel, a szakma miatt. Másrészt én OV-t 88 óta ismerem személyesen, míg a családom az Ő családját, kb. 45 éve. Akkor miről beszélsz úgy, hogy azt sem tudod, a vitapartnered kit ismert és kit nem, meg mióta.... Jut eszembe, hogy a kisebb fiam dolgozott fél évet a Batthyányy (állami) vagyonkezelőnél, és azért hagyta ott, mert ugyan heti szinten találkozott Rogán Tonyóval, de a lelkiismeretével (Ő az igazi Kopi 2000) nem fért össze az, amikor felelős emberek 10 milliárdos állami vagyon magánkézbe adásakor át sem olvasták a szerződést, hanem csak annyit kérdeztek, hogy hol kell aláírni az 50 oldalas, 10 példányos szerződéseket... Én nem a magyarok ellen vagyok, hanem a magyarok lelkiismereteként, mert akár hiszed akár nem, több aktív konzervatív politikussal tegeződtem, mint te, akikről egyáltalán hallottál. (Persze, tudom, a csendőrpertu volt közöttünk, de mégis.....)
És zoknit hányast hordasz? Mert kb ez is annyira érdekel, mint ahogy az, hogy kivel futtatod magad, komolyan tiszta ovisuli szint.
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 664
9 265
113
BBC:

"
14:14
PM announces £300m package for Ukraine
Ukraine's President Zelensky and British PM Johnson address a session of parliament, in Kyiv
ReutersCopyright: Reuters

The Prime Minister says the UK will send more arms to Ukraine in the coming weeks as part of a £300m support package.

Boris Johnson tells Ukrainian MPs the UK will send Brimstone anti-ship missiles and Stormer anti-aircraft systems, along with armoured vehicles, to evacuate civilians from areas under attack and protect officials.

The support package will include radars to pinpoint the artillery bombarding Ukrainian cities, heavy lift drones to supply Ukrainian forces and thousands of night vision devices, Johnson adds.

He says this will aid the UK's long-term goal to "fortify Ukraine so that no-one will ever dare to attack you again".
"

Hajó elleni rakéták különösen érdekesen hangzik.
 
  • Tetszik
Reactions: Kopi2000

orosz_macska_bad

Well-Known Member
2022. március 3.
592
6 302
93
EU, és az USA exporttól függ Kína
Nem tudom, feltűnt -e már, hogy a dolgokat Kínában gyártják. Ha még nem, akkor nézz meg egy konténerszállító hajót visszaúton Kínába, és utána gondold át újra, hogy ki függ kinek az exportjától. Utána gondold át, hogy hogyan fog hatni az EU kereskedelmi és maradék gyártási pozícióira a többszörösére drágult energia.