Mert ezek nem is Orosz katonák ezekben a gúnyákban,de te higyjél ennek a maszlag ukrán propnak,hogy megnyugtason.Lesegesd meg többször.és talán rájössz ,hogy mi a baj vele.Miért is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert ezek nem is Orosz katonák ezekben a gúnyákban,de te higyjél ennek a maszlag ukrán propnak,hogy megnyugtason.Lesegesd meg többször.és talán rájössz ,hogy mi a baj vele.Miért is?
Azt a 2107-est elfogadnam...
Lovik ezek sajat magukat is...+18!!!
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Új ukrán társasjáték... Lehet nevet adni neki! Figyelem! szigorúan 18 felettieknekt.me
Borzasztó. de ez is a háború velejárója.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. /Einstein/
Ugye tudod , hogy pl a szaki haderő elég vegyes képet mutat a felszerelés és így egyenruha tekintetében is,.abban az orosz beszámolóban amelyben egy Mariupolban harcoló szaki katona számol be a tapasztalatairól, beszámol arról,hogy a szaki katonák minden további nélkül felvették az ukrán katonák ruháit és bakancsait mert sokkal jobbak voltak, mint amit ők kaptak.Mert ezek nem is Orosz katonák ezekben a gúnyákban,de te higyjél ennek a maszlag ukrán propnak,hogy megnyugtason.Lesegesd meg többször.és talán rájössz ,hogy mi a baj vele.
Én ilyen füstöt láttam a saját falumban amikor a cigányok égették le a gumit a felniről.Az ukrán haderő megsemmisítette a A DPR/LPR területén található olajraktárat...
Ilyenkor nincs hiszti, hogy szegény, tankban elégett RU katonák?Azt a 2107-est elfogadnam...
Ahogy érzed de itt bizony egy olajraktár ég a szaki oldalakon is fenn van.Én ilyen füstöt láttam a saját falumban amikor a cigányok égették le a gumit a felniről.
Vicces ez... mióta fontos az egyen egyenruha?Mert ezek nem is Orosz katonák ezekben a gúnyákban,de te higyjél ennek a maszlag ukrán propnak,hogy megnyugtason.Lesegesd meg többször.és talán rájössz ,hogy mi a baj vele.
"...tűzbázis rendszer..."Ami azt illeti,valójában meglepően sokszor az amcsiknál is.A @Filter által sokszor emlegetett tűzbázis rendszer Vietnámban több VietCongot ölt meg,mint a légierő.
Tehat nacizmus, terror es anarchia a lenyeg a szavaibol eredoen.https://www.smi.today/ua_smi/2202511-zelenskijj-vpervye-za-vremja.html
Tegnap, a háború kitörése óta először Zelenszkij beszédet mondott a Verhovna Radában, melyhez a képviselők felállva tapsoltak. Mármint azok a képviselők, akik nem tartoznak a március 19-én betiltott 12 párt (a teljes, a háborúig még meglévő szalonellenzék) valamelyikéhez. A valóban ellenzéki (Majdan-ellenes) pártokat már 2015-16-ban törvényen kívül helyezték, a 2012-ben még a szavazatok 13,2 százalékát megszerző UKP vezetőjének, Petro Szimonyenkónak tartózkodási helye máig ismeretlen, az ukrán komszomol vezetőit nyomtalanul elnyelték az SZBU pincéi.
Az elhangzott beszéd néhány gyöngyszeme:
- "A jelenkor, a világ legnagyobb államának képviselői vagytok." (Amerikai szövegírók... Make Ukraine Great Again)
- "Kulcsszavak: Nemzet és Ukrajna" (A Führer elégedetten bólint a pokolban)
- "Bölcs racionalizmusra és egészséges nacionalizmusra van szükségünk" (No comment)
- "A képviselők is a fronton vannak a parlamenti helyükön, 24 órában. Aki mégsem (nincs kiküldetésben vagy nem halt hősi halált a fronton) az "megy az orosz hajó után".
- "Egyetlen párt van - Ukrajna." (Ezt is mintha már hallottam volna valahol)
- "A törvényeket úgy kell használni, mint a Neptun robotrepülőket."
- Zelenszkij hozzátette, hogy "egyébként kár a törvényekre időt pazarolni, Ukrajna jelenlegi helyzetében úgy sincs jelentőségük".
Azt hiszem nem. Valamelyik lengyel nagykutyanak volt ilyen naci kisegito felmenoje. Bar nekem Tusk remlik hogy az oregapja tabori őr volt.szerintem kmu,bár ki tudja .. de ettől függetlenül még egy köcsögduda![]()
pl"...tűzbázis rendszer..."
Van ehhez egy linked? Érdekel, hogy mit takar.
Nem istenítek senkit de amit elmondtam azok tények, attól még hogy ignorálod a valóságot attól még az valóság marad.Örülj neki,nem is értem,hogy Magyar létedre miért isteníted ezt a soviniszta ukrán náci bandát,és ezt mondom neked úgy hogy befogtam az orromat.és a válsztáson az "ellenzékre" szavaztam.
A lengyelekről van szó....Amerikai történelmi birtok Ukrajnában? Valami szemétégető vagy biolabor?
Amikor beüldöztek minket ide a Kárpát-medencébe, akkor tanították meg a teheneinket tejet adni a nyugatiak, hogy éhen ne dögöljünk.Igen, köszönjük meg a Nyugatnak azt is, hogy levegőt vehetünk!
A méltóságosságos NYUGAT nélkül valószínűleg csótányként élnénk, ahogy tettük 33 évvel ezelőttig.
Értem én,de ezek szerint a ti nácitok jó nácik szerinted.Nehogy azt hidd,hogy egy azovos náci neked pacsit nyújtana,kapnál egy hatalmas lángost tőle,hogy a világodat nem tudnád,de ezzel szerintem te is tisztában vagy.Nem istenítek senkit de amit elmondtam azok tények, attól még hogy ignorálod a valóságot attól még az valóság marad.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..