Más viszont mondta, ugyanezzel a körítéssel, hogy semmi felhő sehol... Én belenéztem, és 1 perc alatt találtam.Egy szóval sem mondtam, hogy azért nem volt legiparade mert nincs az oroszoknak gépük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Más viszont mondta, ugyanezzel a körítéssel, hogy semmi felhő sehol... Én belenéztem, és 1 perc alatt találtam.Egy szóval sem mondtam, hogy azért nem volt legiparade mert nincs az oroszoknak gépük.
Eppenseggel akad.Koszi, ilyenekbol johet nyugodtan tobb is, ha van.
Ezzel a mutatvánnyal csak maradék légierőjüket amortizálták le még jobban. Gratula a támadás tervezőinek. Vajon mennyi bevethető gépük van még?Az orosz védelmi minisztérium nyilatkozata:
Május 7-én Zelenszkij parancsára az AFU vezérkara az amerikai és brit tanácsadók részvételével provokációt tervezett a Kígyósziget elfoglalására;
Két nappal később az AFU többször is megpróbált partra szállni a Kígyó-szigeten, de meghiúsultak, és az ellenség súlyos veszteségeket szenvedett;
Az orosz légierő nyolc ukrán lőszerraktárat és két légi célfelderítő radart támadott;
Három Szu-24-es és egy Szu-27-es, három Mi-8-as helikopter ejtőernyősökkel a fedélzetén, egy Mi-24-es a levegőben lőtték le a támadások visszaverése közben a Kígyó sziget térségében.
Комсомольская правда: KP.RU
Kiváló filmet láttunk arról, hogy miért könnyen pótolható ez az eszköz, így amikor nagy melkasdomborítással bejelentik egy ilyen lelövését az ukránok, legalább tudják milyen értéktelen szerkezetre lőttek ki 1000x drágább amcsi technikát. Maga az eszköz célját eléri és olcsón, igen nagy számban gyártható. Egyedül kína tudná megakadályozni . Nem fogja.Az orosz elektronikai ipar továbbra sem képes korszerű eszközökkel ellátni a védelmi szektort.
Akkor mégsem diszfunkcionális a gazdasági embargó?
Szétszedtek az ukránok egy méregdrága orosz drónt, szinte hihetetlen, mit találtak benne
Érdekes felvétel került ki nemrég egy ukrán fegyveres erők által zsákmányolt, orosz Orlan-10-es drónról. Az ukránok szétszedték az eszközt és meglepően furcsa technikai megoldásokat találtak benne.www.portfolio.hu
Nagyon jól működik az ukrán propaganda és a nyugati médiafölény. Gyakorlatilag nem jut el a fősodrú médiába az oroszok által közzétett információ. Így kialakul egy információs buborék melyben úgy látszik hogy hullanak az oroszok mint a pelyva, de a hős ukrán védők kitartanak és csak nagyon ritkán, néha néha hal csak meg egy-egy. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni a pontos számot, de nem tartom valószínűnek, hogy igaz lenne az ukránok által megadott veszteség...Csak a mai filmeken kozel 80-100 halott ukran volt szerteszet... Mennyi az amennyirol nem keszult felvetel?
Csóri... Nyugodjon békében...