W
Wilson
Guest
Akkor ,hogy lehetnek M777 lővegek Donbaszban vagy lengyel T-72-k a frontvonalban? Ha az orosz hadvezetés szerint ezeket megsemmisítették, hogy lehet, hogy most is (ma is) repülnek ukrán Mi-24-k Donbaszban? Ha már annyi ukrán hadfelszerelést megsemmisített az orosz haderő, akkor miért nem tudtak lassan egy hónapnyi harc után eredményt felmutatni a donbaszi offenzívában?Hogy tud Harkovtól ÉK-re offenzívát indítani az ukrán haderő?Orosz forrás szerint meg már a nagyon nagy része megsemmisült, mert felrobbantották. Akkor most mi az igazság? Én nem tudom, de te ezek szerint valódi tényszerű, az ukrán vezérkar által fotókkal alátámasztott, és az orosz vezérkar által fotókkal alátámasztott veszteségek teljes tudatában vagy. Mutasd hát ezeket a jelentéseket.
Milyen kevesebb? Csak az invázió első napjaiban 100 ezer ukrán önkéntes csatlakozott az ukrán területvédelembe, és az invázió előtt az ukrán hadsereg min kb 200.000 főből álltmegint ugyanott vagyunk. Orosz források szerint meg kevesebb. És tekintettel arra, hogy erőteljesen lövik az ukránokat hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ebben az orosz források a hitelesebbek.
Micsoda, miért kapitulálna az EU?Nem, a tervezgetést. Egy háború közben. Miután még nem ismert a végeredmény, így, hogy ki mit tervez pont lényegtelen. Ahogy a beszerzéseket próbáljuk tervezni, még az is benne van, hogy fél éven belül az egész EU kapitulál.