..
.
Szomoru video. Erdekes kis reszlet, hogy az oroszok elloptak egy elektromos rollert (!) a szalonbol, mert a video elejen nincs ott a bejarat elött, azutan ottvan (gondolom, kiloptak az epuletböl), azutan amikor elmennek, mar megint nincs ott.
.
.
A ket szerencsetlen ukrant hatbalöni nagyon nincs rendben, miutan azok adtak nekik cigarettat, es lathatoan bekesen tavoznanak, semmi veszelyt nem jelentettek a katonakra.
Sajnos a dolog csak annak ujabb bizonyiteka, hogy a hivatasos katonanak (es sajnos feltehetöen mindenhol) sokan eleve azert allnak, mert agresszivak, es most kielhetik szadista ösztöneiket. Haboruban meg ugye az aldozatokkal nem kell elszamolni, most lehet löni mindenre.
(Nem tudom, hivatasosok toborzasanal mennyire szurik az agresszivitast, vagy eppen pont örulnek neki, hogy bator es mer löni.)
.
Lehet h korrigalnom kell magamat.....
.
Surveillance video shows Russian forces shooting civilians | CNN
New surveillance video obtained by CNN shows Russian soldiers shooting two civilians in the back, providing a stark example of a potential war crime by Russian forces.
edition.cnn.com
Pontosan 1:32-re allitsatok a videot, es ott nezzetek kockazva, mert csak egy gyors villanas, de van egy pont, ahol a ket ukran elindul vissza a keritestöl, es szalon uvegfalahoz közelebbi kezeben megvillan egy hosszu, rudszeru valami, szerintem a roller kormanyrudja lehet! Tehat az egyik visszafele haladva a kezeben viszi a rollert?? (ami amugy vagy 15-20 kilo). Vagy ha nem a roller, akkor mi az a faszi kezeben? Kesöbb a vagas utan, masik szögböl folytatva a kepet, valahogy inkabb valami nagy zsaknak tunik??
.
Tulajdonkeppen itt kerdesek: ha jönnek ellenseges katonak, miert vittek valami nagy pakkot a kezukben az ukranok? Mi volt benne? Oda kene mennem ellenseges katonakhoz, tuti nem zsakkal, hanem feher zaszloval a kezemben mennek.
Nem tudom, fura video, szerintem tenyleg rajuk löttek, nem szineszek, de a sok vagas között valami fontos kimaradhatott a filmböl. Lehet, h az ukranok valami eladtak, atadtak, uzleteltek az oroszokkal, azert a zsak??