Szsrintem katlan, csak szar a fordítás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Új értelmet ad az újabb -NATO- páncéltörő rakéták használata a "Tommy pároló" kifejezésnek, ahol a Tommy=ruszki, de ez a lényegen nem változtat. Sok értelmetlen halál az agresszor oroszok oldalán is.. Helyettük egyetlen embernek, V. V. Putykónak kellett volna csak meghalnia. Nembaj, ha a főtisztek (meg az alantasok nem tudnak harcolni, de biztosan jártasak a nagy zabálásokban, meg a vodkázásban, meg az itthon is ismerős, felelé nyalok, lefelé taposok hozzáállásnak...Hát na, a fórum tele van hurráoroszokkal. Ez szerencsére a valós katonai helyzeten nem sokat tol. Úgy néz ki vováéknak a hadsereg képzésébe kellett volna önteniük azt a valag pénzt amit végül a nyugati közvélemény befolyásolásba öntöttek.
De sebaj - az értelmesebb emberek nézhetik ahogy ti itt minden nap egyre durvábban tagadjátok amit a saját szemeitekkel láttok, meg azt is ahogy az oroszok ropogósra sülnek a konzervekben.
Win-Win.
Szinte mindig "kazánt" fordítanak a "katlan" helyett, a fordítóprogramok már csak ilyenek...Szsrintem katlan, csak szar a fordítás
Én annak örülnék ha Putyin ezt a háborút decemberig elhúzná,már alig várom amikor a "nyugati" politikai elitet felkoncolja a saját népe,mert befagyott a picsája.
Így tökön nem is lőhette volna jobban Európa magát,saját kardjába dőlt bele.Mellé egy újabb zárás Kínában....
Bocsi, de már látom, hogy az ukránok is kitalálták, amit az előbb írtam. Alább a videó...Új értelmet ad az újabb -NATO- páncéltörő rakéták használata a "Tommy pároló" kifejezésnek, ahol a Tommy=ruszki, de ez a lényegen nem változtat. Sok értelmetlen halál az agresszor oroszok oldalán is.. Helyettük egyetlen embernek, V. V. Putykónak kellett volna csak meghalnia. Nembaj, ha a főtisztek (meg az alantasok nem tudnak harcolni, de biztosan jártasak a nagy zabálásokban, meg a vodkázásban, meg az itthon is ismerős, felelé nyalok, lefelé taposok hozzáállásnak...
"Tommy=ruszki," Erre egy házmestert gyorsan igyál.Bocsi, de már látom, hogy az ukránok is kitalálták, amit az előbb írtam. Alább a videó...
Ugye tudod hogy ez marhaság?
na látod van amiben egyetértünk,hogy a pénz egy bizonyos része orosz részről mehetett volna jobb helyre is .. viszont az emberek értelmesebb része azt is látja ahogyan Ti itt minden nap tagadjátok a tényeket az orosz hadműveleteket illetően.Hát na, a fórum tele van hurráoroszokkal. Ez szerencsére a valós katonai helyzeten nem sokat tol. Úgy néz ki vováéknak a hadsereg képzésébe kellett volna önteniük azt a valag pénzt amit végül a nyugati közvélemény befolyásolásba öntöttek.
De sebaj - az értelmesebb emberek nézhetik ahogy ti itt minden nap egyre durvábban tagadjátok amit a saját szemeitekkel láttok, meg azt is ahogy az oroszok ropogósra sülnek a konzervekben.
Win-Win.
És mi? Mi meg majd megsülünk mert olyan melegünk lesz?Én annak örülnék ha Putyin ezt a háborút decemberig elhúzná,már alig várom amikor a "nyugati" politikai elitet felkoncolja a saját népe,mert befagyott a picsája.
Nem, mindent én sem tudhatok?Ugye tudod hogy ez marhaság?
Szerintem már rég ez a szcenárió fut…Én annak örülnék ha Putyin ezt a háborút decemberig elhúzná,már alig várom amikor a "nyugati" politikai elitet felkoncolja a saját népe,mert befagyott a picsája.
Katlan akar lenni, a fordító programok vagy kazánnak vagy üstnek fordítják.Milyen kazán?
Ez nem HollywoodNem, mindent én sem tudhatok?
katlan akart lenni,vagy ha másképpen fogalmaznék bezárták a zsákot elvileg Avdiivkánál (Andrej Rudenko szerint)Milyen kazán?
Örülhetsz, hogy élhetsz, hidd el, sok olyan cserélt volna veled, aki valóban meghalt...És mi? Mi meg majd megsülünk mert olyan melegünk lesz?
A Magyar nép már sokat átélt,németek lesznek az elsők akik a zászlót kidugják.És mi? Mi meg majd megsülünk mert olyan melegünk lesz?
Szo-szo, kolcsonkenyer mindig vissza jar...Úgy lett orosz többségű a Krím hogy az oroszok kiirtották a tatárok jelentős részét
Téged mivel vettek meg a ruszkik???Szerintem már rég ez a szcenárió fut…