elso alkalom penzbuntetes. elso tuntetes utan elengednek penzbirsaggal.errol az alkalomrol jott ki egy felvetel.Pont erről beszélek, de egy hívőnek nincs amit magyarázni. A csapból is Mariupol képei jöttek, ahol szarrálőtt tömbházakat láttunk. Ott tényleg komoly harcok voltak és lehet azokat majd jobb lesz lebontani. De arról már jóval kevesebb videó ment körbe a nyugati médiában, hogy Mariupol többi része sokkal jobban néz ki, az oroszok miután berendezkedtek visszaállt az élet, kocsik járnak az utakon, civilek vannak mindenfele, csak azt már nem mutogatják. Itt a fórumon volt róla videó.
Kijev alol nem verték el őket, kivonultak valamiért.
Mikor az örsre bevisznek, akkor lehet ha oka van, de az, hogy fel tudta venni a telójával és utána posztolni, nem pedig hátrakötött kézzel tarkónlőtték s a hulláját utána elküldték a gulágra azt mutatja, hogy mégsem olyan sötét hely Oroszország, mint ahogy itt le akarod festeni.
ket telo volt a csajnal es masodikat bekapcsolva veletlenul megtarthatta.
ezt meguszta a csaj, de ha a lanyommal bant volna igy egy rendor, akkor azert szarul ereztem volna magam.
ja nem vertek el oket, ok igy szallnak le a biciklirol.
mariupol felmillios varos volt. nyilvan kurva nagy.
hirosimaban is maradtak utak meg emberek az epicentruomon kivul.
de peldaul az oroszok sem csinaltak egy korkapcsolast a voros teren, hogy eljen a felszabadult mariopol.
oka van ha bevisznek az orsre :
- no war tabla
- ***** tabla
- ures tabla
mindrol van youtube video abszurd, hogy ures tabla miatt is elvisznek az orok.
persze hogy oka van a gulagnak, mindig van oka.
egyebkent az elet fog menni tovabb mariupolban is, persze.
alepporol is lattam most videot, emberek elnek ott is, de egy rakas haz meg mindig csak rom.
egyebkent koszi h valaszolsz, tisztelem a velemenyed.
nem vagyok elvakult ukran barat, es sajnalom az orosz kiskatonakat is, akiket oda hajtottak, vagy oda kerultek.
az oroszok itt nem fognak gyozni akkor sem, ha gyoznek, mar most vesztettek tok mindegy mi lesz.
errol mar az orosz teveben is beszelt valaki.
az ukranok keszek meghalni ukrajnaert. az oroszoknal ha kihirdetik a hadkotelezetteseget zugolodas lesz am ott is.
ha nem hirdetik ki, akkor meg, az ukranok kepesek visszanyomni tartani az oroszokat.
ok keszek meghalni a hazajukert.