Ne hazudj már légyszi! A főgenya az Azovstalból ott ült a buszon már tegnap este ...Nem volt. Se NATO főtisztek se motabát előállító biolaborok,De még egy szerencsétlen földönkívült sem tudták előrancigalni az Azovstal alagutjaiból....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne hazudj már légyszi! A főgenya az Azovstalból ott ült a buszon már tegnap este ...Nem volt. Se NATO főtisztek se motabát előállító biolaborok,De még egy szerencsétlen földönkívült sem tudták előrancigalni az Azovstal alagutjaiból....
Na, na...Nem volt. Se NATO főtisztek se motabát előállító biolaborok,De még egy szerencsétlen földönkívült sem tudták előrancigalni az Azovstal alagutjaiból....
A Javelin körüli herce-hurcát előbb tanulmányoztam,mint te,tudniillik én hívtam fel a figyelmedet a tajvani referens által kirobbantott balhéra. Tehát hagyjuk a bűbájt a források ismeretéről.Olvasd már el amit belinkeltem a Lockheed vezér azt mondta,hogy erre leghamarabb néhány hónap múlva kerülhet sor.Erről beszéltem amúgy neked felesleges időt és energiát arra pazarolni, hogy forrást hozzak úgy sem olvasod el.
Amúgy már várom a szokásos flamand kommentet erre válaszul amelynek a lényege az lesz, hogy a Lockheed vezérigazgatója hülyeséget beszél, mert te ezt nála is jobban tudod...
És Wilsonnak ez semmi.
Nem nagyon akarod megérteni. Az egy vadkapitalista médiatermék, a lényege a nézettség. A muzsik az esti vodka-uborka mellé megtalálja benne azt a "VALAKI"-t akivel egyetért, ezért nem kapcsol el.Azon csodálkoztak, hogy nem keverték le azonnal, egy a Kreml egyik szócsövének tekinthető műsorban.
szerintem ez a videó lesz amit kerestélAz aktív védelmet nem a szentelt vizes videón láttam látni véltem, ha nem annyira kor a gyárat mutatták és valami színes rajzokkal szerepeltek a tankok mellett. Feltűnt hogy a torony oldala más lenne, és a torony oldalán a videón feltűntek érzékelők! Nem stóra mert azt ismerem az elöl van . Az is feltűnt hogy a tornyot szállítás előtt gondosan betakarták a három kívül.
Nem volt időm nézni a fórumot. Mariupolban a katakombákban találtak valami óriás titkot? Mert azt mondták tele lesz mindenféle laborral, titkos dologgal, rejtélyekkel, UFO-kkal, NATO hadtestekkel, meg még a szar tudja mikkel.
He?
Vót ott valami?
Bazzeg Vova be fog ba..ni vagy 3 nukit, hogy ezt megússza![]()
Cicciolina üzent Putyinnak: erotikus, vad, keményen szenvedélyes szexet ajánlok, ha befejezi a háborút
Bulvár rovatunk...www.vadhajtasok.hu
Gondoltam, hogy nála is jobban tudod hiszen te mindet is tudsz és mindenhez is értesz....Mit is mondott? Felpörgetik a gyártást,de amint idéztem én is,hogy 32 hónap. A Lockheed vezér bülbül szavú kijelentései inkább a PR kategóriába tartoznak,amióta Gallagher szenátor kiborította a bilit.
Csak ismételni tudom magam, te mindent is tudsz és mindenhez is értesz....A Javelin körüli herce-hurcát előbb tanulmányoztam,mint te,tudniillik én hívtam fel a figyelmedet a tajvani referens által kirobbantott balhéra. Tehát hagyjuk a bűbájt a források ismeretéről.
Apropó, 1:53nál jobbra az nem Andrij Biletszkij? Vagy ő Kijevben maradt? Él még egyáltalán?
Nem kanadai? Én úgy tudom, Ukrajnában született, de még nagyon kicsi volt, amikor a szülei kivándoroltak. A lényeg az, h baromi jó zongorista. És koncert alatt nem politizál.Hát ez b+ itthon a maradék anno kulturelitnek nevezett szarházi söpredék utolsó villanása egy szemét náci ukrán nagykövet ócska feljelentése után.
Aki benne van, hogy ezért ezt megtegyék ITTHON, nem hoholföldön, annak b+ rövid úton el lehet húznia a frontra harcolni, ha már ennyire meg van rendülve. Elképesztő. Meg az is, hogy egy náci nagykövet irányít ITTHON, nem hoholföldön. Sárga verescsillag nem lesz? Vagy fordított ukrán zászló Z betűvel?
Ha a csaj zsidó, sima fajgyűlöletnek is el lehet adni. Ki tudja mi van benne, mert ahogy olvasom, ukrán-amerikaiként (jelentsen is ez bármit Ukrajnában, főleg, hogy a full kormány ilyen) lengyel vér is van benne, ami bármi felé is elviheti az őseit ...
Persze, eddig minden ilyen vagy ehhez hasonló véleményt azonnal lekevertek csak ez csúszott át "véletlenül" a rendszeren.Ráadásul ez a csóka nem egy szakadt celeb, vagy média munkás volt.Nem nagyon akarod megérteni. Az egy vadkapitalista médiatermék, a lényege a nézettség. A muzsik az esti vodka-uborka mellé megtalálja benne azt a "VALAKI"-t akivel egyetért, ezért nem kapcsol el.
A "furcsa" az, ahogy ebből az orosz bulvárból a nyugati sajtóban hírt csinálnak, kizárólagosat, manipulatívat.
(Nem volt egyszerű rátalálni az eredeti anyagra, "valamiért" nem listázta a híresen független kereső...)
De ezeken a T-90-en sincs hard-kill APS...szerintem ez a videó lesz amit kerestél![]()
Állj, állj, állj... Ez igy nem igaz ahogy tálalod...Azovos hősök BMP2t lottek ki
Orosz IFVt lott ki ukran honved meg aprilisban
Terrorista poziciokat lo az ukran hadsereg
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..