Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szégyelld magad, h zsidónál vásároltál.Gerhard Schröder ellen is terveznek szankciókat. Sőt lehet az osztrák Karin Kneissl ellen is.
Gerhard Schröder: Nun wird es eng für Putins Freund - WELT
Wegen seiner Russland-Verbindungen wird Altkanzler Schröder (SPD) jetzt von Parlamentariern des Bundestags sowie des Europaparlaments in Visier genommen. Landet er auf der EU-Sanktionsliste, könnte ihn das härter treffen als russische Oligarchen.www.welt.de
Schrödert ha jól tudom már otthagyta a munkatársainak egy jelentős része. De kiraknák a pártból is. Még a fényképét is levennék az egyik falról Ez mind persze azért, mert nem távolodott el Putyintól a háború óta és tagja még az egyik orosz vállalat bizottságának. Kneissl dettó. Ővele táncolt Putyin az esküvőjén.
Akkor is szerencsétlen.Nem kell félni nem lett semmi baja azon kívül, hogy nikotin csíkos lett az alsó gatyája, de legalább szépen dalolt.
Hajléktalannak a legjobb Londonban. Ott aludhatsz a Bond Street csodás üzleteinek bejáratában is.Hát, szerintem jobb gazdagnak lenni Oroszországban, mint hajléktalannak Ausztriában vagy Franciaországban.
Senki nem említett ilyet az illetékesek részéről. Bővíteni szeretnék a kapacitást,növelnék a gyártást,mindezt jövő időben. Nem kijelentő módban,ahogy te füllented. A szaklap szerint,32 hónap a szállítási határidó,ezt ha csak lefelezed egy általad vizionált gyártósorral az nálunk keresztényeknél 16 hónap. Na,akkor most hányas a kabát?Nem csak szerintem ugyanis egy adott kapacitású gyártósorral te nem fogsz kétszer annyi terméket ebben az esetben Javelint előállítani csak ha bővíted a kapacitását.
Örülök, hogy ismét segíthettem...
Modjuk az indexes firkászok is jó lenne ha utána néznének amiről irnak:Hehe?
Megszűnt a hatósági ár, volt, ahol 1200 forintba került egy liter benzin Ukrajnában
Egy nap se kellett, már elszálltak az üzemanyagárak. Máshol rögtön elfogyott a készlet is.index.hu
Nem.. az légköri szenzorok "tornya"Na most az a bunkócskás antenna a tetején, az nem a fölülről jövő áldás elleni védelem érzékelője?
Minden vót má!Volt már
A számoknak csak a fantáziád szab határt.Már említettem neked korában, hogy a Google a barátod....
De ha egy 2000 db kapacitású gyártósorral előállítasz 4000 db bármilyen terméket akkor te minimum varázsló vagy.
Nem teljesen világos, hogy ez kinek szólt?Ne légy már ennyire okoskodó, kioktatsz a semmi tudásoddal, a félműveltségeddel? Nyugodtan művelődj mert amit meg te artál nettó baromság.
Olvasd már el amit belinkeltem a Lockheed vezér azt mondta,hogy erre leghamarabb néhány hónap múlva kerülhet sor.Erről beszéltem amúgy neked felesleges időt és energiát arra pazarolni, hogy forrást hozzak úgy sem olvasod el.Senki nem említett ilyet az illetékesek részéről. Bővíteni szeretnék a kapacitást,növelnék a gyártást,mindezt jövő időben. Nem kijelentő módban,ahogy te füllented. A szaklap szerint,32 hónap a szállítási határidó,ezt ha csak lefelezed egy általad vizionált gyártósorral az nálunk keresztényeknél 16 hónap. Na,akkor most hányas a kabát?
A csaj ukrán. Támogatta a Majdant. Aztán meglátta a horikeris különítményt, és rájött, h nem kóser a dolog. Többször felszólalt. Jutalmul kiszedték a KLM repcsik zenetárából, kanadai ukránok megrongálták a kocsiját, halálos fenyegetéseket kapott. persze a Mirotvorecre is felrakták. Nem is értem, miért nem támogatja a puccsista rezsimet.
Megtalálták Gandalf holttestét,akit maga alá temetett a Balrog....Bár mivel ukrajnai Balrog volt,így inkább Jobbrog volt....Nem volt időm nézni a fórumot. Mariupolban a katakombákban találtak valami óriás titkot? Mert azt mondták tele lesz mindenféle laborral, titkos dologgal, rejtélyekkel, UFO-kkal, NATO hadtestekkel, meg még a szar tudja mikkel.
He?
Vót ott valami?
Nem volt. Se NATO főtisztek se motabát előállító biolaborok,De még egy szerencsétlen földönkívült sem tudták előrancigalni az Azovstal alagutjaiból....Nem volt időm nézni a fórumot. Mariupolban a katakombákban találtak valami óriás titkot? Mert azt mondták tele lesz mindenféle laborral, titkos dologgal, rejtélyekkel, UFO-kkal, NATO hadtestekkel, meg még a szar tudja mikkel.
He?
Vót ott valami?