K
Kopi2000
Guest
Lehet, jobban jart volna a NATO is, ha osszeszednek minden keleti, szovjet fegyvert es azokat adjak az ukranoknak, segelykent....Itt is szintén ugyanaz,nem is kell csodálkozni ha tönkremennek majd.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet, jobban jart volna a NATO is, ha osszeszednek minden keleti, szovjet fegyvert es azokat adjak az ukranoknak, segelykent....Itt is szintén ugyanaz,nem is kell csodálkozni ha tönkremennek majd.
Ismered a lóf@szt ne égesd már szénné magad, fogalmad sincs miről, kiről van szó, de azért neki álltál itt okoskodni és nyitott szájjal rohantál be a f@szerdőbe! Ez a nagy helyzet.. pedig adtam az imént lehetőséget az elegáns kihátrálásra, de nem éltél vele.Nincs időm hirtelen mindenre...De most válaszolok: ismerem ezt az ügyet, és az a véleményem, hogy homályos az egész, nem lehet határozott, tényszerű állítást megfogalmazni. Lehet egyik fél sem mond igazat, és az igazság valahol félutón van... Ennyi.
Frontpropaganda...Arrafele szeretik az ilyesmit.... A II. VH-ban is a szovjetek meg a "szakik", sot az oroszok is eltek mar ezzel a lehetoseggel...Nagyon ráérnek! Vajon mire mentek volna segítség nélkül?
Igen, én is ezt mondom! Szerintem a háború után, lesz annyi bankrablás hogy, ihaj. (Hogy fogják a fegyvereket visszavenni tőlük?)Hacsak a pénzügyi lenne, óriási társadalmi ,etnikai feszültségek vannak a szőnyeg alatt.
(jahh és kb 200 millió lőfegyver a lakosságnál: ami csak a regisztráltak, de ugye sok helyen csak a sorozatlövőket meg egyebeket kell stb)
NATO katona is ott van az ukrikkal 0.12-nél a videón egy kanadai,de úgy néz ki ő is hülye hozzá.Lehet, jobban jart volna a NATO is, ha osszeszednek minden keleti, szovjet fegyvert es azokat adjak az ukranoknak, segelykent....
Tök jó! A nagy Z, az ensz, és az eu, kimentette őket, gondolom mehetnek amerre akarnak!Gondolom csak kikérdezgették őket, lehet tudni miket mesélnek?
Az első lövés az az önbeásó funkció, lusták normálisan letalpalni inkább az első lövéssel az ágyú saját magát teszi "helyre".Ezt az ágyút nem tudják kezelni az ukrik,bődületes a hátrarúgása.Nézd meg ezen a videón hogyan kéne működnie.
Ez egy polgárháború. Két testvérnép közül az egyik USA utasításra egy USA puccsot követően fizikailag ment neki a másiknak, hogy az USA meggyengíthesse Oroszországot, mielőtt Kína elveri, mint a szart. Csak a baldricki terv nem jött be.Milyen jó, hogy megértik egymást oroszul.![]()
Miért ne tudnák kezelni az ukrik?Mi köze ennek az M777 hátrarugasanak?Ezt az ágyút nem tudják kezelni az ukrik,bődületes a hátrarúgása.Nézd meg ezen a videón hogyan kéne működnie.
Akkor megismétlem:én írtam neked.Azt meg te honnan tudod?
Wilson ezek az Msta-ák miért nem repülnek hátra két métert?Miért ne tudnák kezelni az ukrik?Mi köze ennek az M777 hátrarugasanak?
A lengyeleknek meg ti adtátok a szavatokat annoUA területi integritását már egyszer szavatolták az RU-k....
Nem mutat az más terepet csak mozgásban voltak és mire elkezdték lőni őket már odébb voltak.Vajon miért mutat más terepet?
Szerintem zusammen van az már 80k is55-60k körül lehet úgy egyben (foglyok, sebesültek, halottak).
Azt nem tudom, hogy milyen tüzérséggel lőnek a filmeken, de amit kiraknak a net-re, az ukránok, ott elég pontosak a találatok...
Ezt most komoly?..Akkor megismétlem:én írtam neked.
Persze Afganisztánban is csak az USA volt! Szerbiában is! Irakban is csak az USA volt, királylányok ébredjetek. Ezeken a helyeken senkinek sem volt kötelező ott lenni , még is ott evett a fene bennünket is.Ha az USA támadja meg Kínát, akkor senkinek sem KELL menni, az 5. cikkely csak védekezésre jó. Megy, aki menni akar, persze valószínűleg kinézik maguk közül aki nem csahol velük együtt...
Mert ezek normálisan le vannak talpalva....Wilson ezek az Msta-ák miért nem repülnek hátra két métert?
Simán lehet. Amióta a területvédelem is mindenhol jelen van területtől függetlenül, kb. még nagyobbak lehetnek a veszteségeik.Szerintem zusammen van az már 80k is
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..