Simán lehet. Amióta a területvédelem is mindenhol jelen van területtől függetlenül, kb. még nagyobbak lehetnek a veszteségeik.Szerintem zusammen van az már 80k is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Simán lehet. Amióta a területvédelem is mindenhol jelen van területtől függetlenül, kb. még nagyobbak lehetnek a veszteségeik.Szerintem zusammen van az már 80k is
sokadik próbálkozás után pontossá vállik azért mire pntosan befogták a célt kicsit rákelett villázniuk a kráterek alapján. de nincs ezzel gáz a tüzérség így müködik.Azt nem tudom, hogy milyen tüzérséggel lőnek a filmeken, de amit kiraknak a net-re, az ukránok, ott elég pontosak a találatok...
Hollywoodi mutatványok 24 órában.Azt nem tudom, hogy milyen tüzérséggel lőnek a filmeken, de amit kiraknak a net-re, az ukránok, ott elég pontosak a találatok...
Mi van? Kinek nem jott be a terve? Mi koze az USA-nak a Kinai-orosz konfliktushoz? Marha lesz ilyen.... Ha Putyko meg sokat toketlenkedik Ukrajnaban, akkor lehet, kogy a kinaiak verszemet fognak kapni es rateszik a kezuket Sziberiara.... Biztos vagyok benne jobba figyelik az esemenyeket, mint az osszes HTKA-s...Ez egy polgárháború. Két testvérnép közül az egyik USA utasításra egy USA puccsot követően fizikailag ment neki a másiknak, hogy az USA meggyengíthesse Oroszországot, mielőtt Kína elveri, mint a szart. Csak a baldricki terv nem jött be.
Kínának nem kell szibéria még mongólia sem. mit kezdene vele? egyszerűen nem terjezkedési irány. egy óriási sivatag választaná el onnan...Mi van? Kinek nem jott be a terve? Mi koze az USA-nak a Kinai-orosz konfliktushoz? Marha lesz ilyen.... Ha Putyko meg sokat toketlenkedik Ukrajnaban, akkor lehet, kogy a kinaiak verszemet fognak kapni es rateszik a kezuket Sziberiara.... Biztos vagyok benne jobba figyelik az esemenyeket, mint az osszes HTKA-s...
Sosem fog kiderülni.Mennyi az ukrán veszteség? Emberben?
Épp ideje lenne hogy egy viharban szerencsétlen módon elszabaduljon pár víziakna…Veszteglő hajók ukrajna dunai kikötőjénél most:
Korlátlan képfeltöltés, képtárolás, képmegosztás - www.kepfeltoltes.eu
Képfeltöltés, ingyen képtárolás korlátlan számban, képmegosztás, családi és üzleti képek feltöltése, nyaralási fotók megosztása.Csoportos és URL képfeltöltéswww.kepfeltoltes.eu
A "fejlett világ" alatt kit értesz? Mert pl. Kína nem. Ja ők a 3.világba tartoznak...Az egész fejlett világ támogatja Ukrajnát a ruszki agresszió megállításában.
Igazuk van! Így egyben bebukni az összeset költséghatékonyabb.Ezt a talpalávalót az ukránok húzzák a ruszkiknak
Lehetséges lenne? Orosz területek cserébe ukrán területekért?
Lengyel tankok csoportosulnak Harkivnál, kilométerekre az orosz határtól
...majd meglatjuk....Kínának nem kell szibéria még mongólia sem. mit kezdene vele? egyszerűen nem terjezkedési irány. egy óriási sivatag választaná el onnan...
Az UA meg betartotta Minszk 2-t… -szettartkaru emojiUA területi integritását már egyszer szavatolták az RU-k....
Forrás?55-60k körül lehet úgy egyben (foglyok, sebesültek, halottak).
Az oroszok is csinálják ezt...Nagyon ráérnek! Vajon mire mentek volna segítség nélkül?
Jól van... Idő kell nekik, hadiállapot idején a kiképzés gyorsabban, kevésbé alaposan megy (mindig így volt). Ez igaz mindkét félre, az oroszra is.Itt is szintén ugyanaz,nem is kell csodálkozni ha tönkremennek majd.
Ne kezdjük ezt állandóan újra... Oroszország megszegte a Budapesti Memorandumot 2014-ben, ez tény. Kész. Nincs mit magyarázni rajta.Az UA meg betartotta Minszk 2-t… -szettartkaru emoji
.Mi van? Kinek nem jott be a terve? Mi koze az USA-nak a Kinai-orosz konfliktushoz? Marha lesz ilyen.... Ha Putyko meg sokat toketlenkedik Ukrajnaban, akkor lehet, kogy a kinaiak verszemet fognak kapni es rateszik a kezuket Sziberiara.... Biztos vagyok benne jobba figyelik az esemenyeket, mint az osszes HTKA-s...