Engem főleg a technikai része érdekel, az hogy mellette bónuszban hull az enyéim ellensége az csak vidámabbá teszi a dolgot. Igyekszem kerülni a csúnya agitpropot, de elismerem, párszor antizsiguliként trollkodok. És akkor mi van? Vagy az fel sem tűnik mit művel a kis csapatod, akik 0-24 váltva tollják? Wilson és Higgins makacsok mint az öszvér, de Ők hoznak értelmes tartalmat is. Az meg hogy ki mit bukik majd... Én biztos semmit, kivéve némi pénzt ugye."És a végére megjegyzeném, jót röhögtem itt mikor a napokban beszóltál valakinek, hogy friss a regisztrációja."
Ő kezdte a személyeskedést, én csak folytattam.Figyelj csak, leírom röviden: egyrészt magasról le van tojva, hogy te kit szolgáltál és kit nem, vagy kire-mire szavaztál. Kétségeim vannak afelől, hogy te és a brancsod tényleg Magyarország érdekeit nézitek e... Másrészt gátlástalanul, szinte a hazaárulás szintjén nyomjátok a ruszki propagandát, de szeretném felhívni a figyelmedet, szívni fogtok, méghozzá keményen.
Szóval felesleges tovább keménykedni, ezt bukni fogjátok valószínűleg (bizonyos szempontból már most buktátok). Putyin birodalmi vágyai és a Russzkij Mir a végéhez közelednek... Nyugi.
![]()
A katonai helyzetre meg majd később visszatérünk. Esetleg reflektálhattál volna a tartalomra is ukr kapcsán