Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
már elnézést,de minden háborút viselő normális országtól ez lenne az elvárható minimum sérült a hadifoglyokat illetően,ezt szerintem totál felesleges volt most megjegyezni .. ez egyébként mennyiben kompenzálja az elfogott oroszokat térdenlövős videót ?
És, hogy az RU sebesülteket is ellátják a gonosz UA-k.
A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy jópár video került be ide, hogy RU felcserek ellátnak UA sebesültet, ugyan ilyen felhanggal.már elnézést,de minden háborút viselő normális országtól ez lenne az elvárható minimum sérült a hadifoglyokat illetően,ezt szerintem totál felesleges volt most megjegyezni .. ez egyébként mennyiben kompenzálja az elfogott oroszokat térdenlövős videót ?
És tényleg minden kötekedés mert pártoskodás nélkül kérdezem,Te (vagy bárki más) tudsz/tud esetleg olyan videót mutatni ahol az oroszok lövik a sebesült hadifogoly ukránokat ?
igen ez így korrekt,de hát ez lenne az elvárható minimum én is így gondolom !A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy jópár video került be ide, hogy RU felcserek ellátnak UA sebesültet, ugyan ilyen felhanggal.
Valószínűleg még márciusban készült a videó, de oda van írva.Még a hangot se merték alákeverni. Azonnal kiderült volna, hogy jé, a videó alatt lőnek, ami ugye az elmúlt hetekben már nem volt jellemző Mariupolra ...
Ez az épület ráadásul már nem így néz ki! Ahogy minden sokkal zöldebb, és mindenki egy szál pólóban rohangál, tehát nem tegnapi vagy eheti a felvétel, az tuti!
Gci kis FOS talicskázó azért ez az ukrán média!
Hú ez de kva jó kép.Azovstal.....
![]()
Tényleg jó nekem is tetszik azért tettem be, ebből a képből is jól látható, hogy miért nem jó ötlet gyalogsággal behatolni az üzem területére ,hogy kifüstöljék az Azovosokat.Hú ez de kva jó kép.
Kellett egy ideig nézni, hogy rájöjjek nem vmi 3d grafika.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..