egy nickem van. nincs masik.
nincs ekezet a billentyuzetemen.
azt hittem a forumon lesznek katonai szakertok akik tudjak hogy mi van mi lehet, de az itt nincs, vagy nem irnak ide a forumba.
ezert regisztraltam.
egyebkent en sem gondoltam, azert jottem ide a forumra, mert azt hittem, itt majd lesznek okosak akik megmondjak mi lesz.
ehelyett azt olvastam hogy humorista, buzi, zelensky, stb.
mi a celja itt barkinek a hozzaszolasaival ?
egy faszt abrazolo zelensky szoborral mi a cel ebben a forumban ?
ha komolyan kerdezted akkor azert huzzak ilyen sokaig az ukranok, mert az orosz hadvezetes elszamolta magat.
putyin nem gondolta, nem tudta, hogy az ukranok ellenallast fognak kifejteni, nem hitte el hogy nem akarnak oroszorszag lenni,
foleg a krim behuzasa utan, az nagyon konnyen es profin ment. a krim peldaul tenyleg orosz erzelmu inkabb, az valahol jogos es meg ertheto is volt, hogy elvettek az oroszok. de a tobbi resz az mar nem orosz barat. most meg mar foleg nem.
az oroszokrol egyebkent nincsen semmilyen rossz velemenyem, de ez egy elhibazott dontes, elhibazott haboru, es feleslegesen kegyetlenkednek csak itt a szomszedban, ertelmetlenul.
csak szenvedest okoznak mindenkinek es az oroszoknak nincs eselyuk nyerni, lehet katonailag talan, de mit kezdenek utana ?
jo lenne ororszaggal egyuttmukodni, de oroszorszag valahol leragadt a multban, meg a teruleti kovetelesek vilagaban.
egyebkent donbaszt, luhanszkot behuzzak nem lett volna semmi, a nyugat hagyta volna, csak hagyjak abba, oszt kesz.
de azt hogy be akartak huzni egesz ukrajnat, azzal valamit atleptek amit a nyugat nem fog elfogadni.
sokan azt hiszik itt a forumon, hogy az oroszok a barataink, kozben nem szamitunk semmit nekik.
nem kapjuk olcsobban a gazt a benzint.
ellenseg vagyunk az oroszoknak mivel a natoban vagyunk, a gyozelmuknek orulni, olyan mintha orulnenk, hogy a torok leveri a romanokat, vagy a bulgarokat a kozepkorban. hehe romanok most jol megkapjak a toroktol.
persze ezt ha leirom itt akkor az mar propaganda meg atlantista libsi szoveg.
de hat lehet ignoralni.