Szép, egyre több a piros!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szép, egyre több a piros!
Ez pont egy értelmesen megfogalmazott vélemény volt ami meghaladja az ebbe foshalom topiknak a 90%-nak a képességeit.Felütöttem a nagykönyvet,a topikrombolás címszónál,és puff,ezt a kommentet hozta,meg az előző ilyen 20-at,mint eklektáns példát,ki érti ezt?
Pedig Wilson számtalanszor írta,hogy az excaliburral ez mindent szarrá lő majd.A "Hyacinth-S" megsemmisítette az Ukrán Fegyveres Erők USA-ban gyártott tarackjainak egységét
Батарея "Гиацинт-С" уничтожила подразделение гаубиц ВСУ производства США
Самоходные орудия "Гиацинт-С" уничтожили украинское подразделение 155-миллиметровых гаубиц М777 производства США, сообщил командир российской батареи в видео,... РИА Новости, 23.05.2022ria.ru
Oroszország nem hátrált sehová, csak tudatosan készült a speciális katonai műveletekre és annak várható nemzetközi következményeire. Ez az egész "nincs hova hátrálnunk" szlogen hazugsággá válik ennek tükrében, egyszerűen felkészültek az Orosz Birodalom apránként való visszaépítésére...Nem igazán működnek az Oroszország elleni szankciók
Moszkva a Krím 2014-es megszállása óta önellátó és válságálló gazdaságot épít.index.hu
Hogy fognak majd pislogni, ha nem beszélhetnek majd az utcán lengyelül.Apropó, a lengyel ultrák és az ukrán olik mit fognak szólni a lengyel-ukrán államhoz?
A lengyel jobboldal az ukrán milliókhoz pl a választáskor?
Nevetségesek.
Előtte is voltak megosztva a Bundesheeres elemzős videók. Szerinted? Egyszer volt rá Filtertől érdemi beszélgetés róla.Én azt hittem, hogy a Bundesheer-es videó fog valamilyen releváns reakciót kiváltani. Nem, nem gondolom relelvánsnak a világnézeti fröcsögést amiről szól (vagy legalábbis ami hajtja) a kommentek jelentős része.
Mondjuk azt is írhatták volna, hogy épp a Fehér házat lövik. Semmi sem derül ki a videóbólPedig Wilson számtalanszor írta,hogy az excaliburral ez mindent szarrá lő majd.
Engem érdekelne, pl te mit gondolsz erről a “mindenki tüzérsége” doktrínáról, aminek kulcseleme a GIS ARTAÉn azt hittem, hogy a Bundesheer-es videó fog valamilyen releváns reakciót kiváltani. Nem, nem gondolom relelvánsnak a világnézeti fröcsögést amiről szól (vagy legalábbis ami hajtja) a kommentek jelentős része.
Igen, tőle az első ilyen.Ez pont egy értelmesen megfogalmazott vélemény volt ami meghaladja az ebbe foshalom topiknak a 90%-nak a képességeit.
Én azt hittem, hogy a Bundesheer-es videó fog valamilyen releváns reakciót kiváltani. Nem, nem gondolom relelvánsnak a világnézeti fröcsögést amiről szól (vagy legalábbis ami hajtja) a kommentek jelentős része.
Hm, ezek a helyzetek emlékeztetnek a 3 hónappal ezelőtt látottakra, csak akkor az oroszok bénáztak ennyit a tankjaikkal.Jujuj nagy a zűrzavar!
Ez a kis csetepaté amúgy volt már itt a hétvégén, csak a másik oldalról filmezve.Hm, ezek a helyzetek emlékeztetnek a 3 hónappal ezelőtt látottakra, csak akkor az oroszok bénáztak ennyit a tankjaikkal.