Ha csak war thundereztették volna őket addig is, már lenne alap intuíciójuk.Na látod, ez a hírgyártás.
Azt senki sem mondta, hogy Ő vezette a páncélost amikor elesett. De a tálalás szerint gyakorlatlan tisztek vezetik a harcjárműveket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha csak war thundereztették volna őket addig is, már lenne alap intuíciójuk.Na látod, ez a hírgyártás.
Azt senki sem mondta, hogy Ő vezette a páncélost amikor elesett. De a tálalás szerint gyakorlatlan tisztek vezetik a harcjárműveket.
Tudod barátom én már megtettem a magamét anno. Te viszont még egy senki vagy ezen a téren, tisztalelekű kisgyerek, és neked is csak a "billentyűzet püfölésére futja"... Bár ugye tudjuk, hogy neked a csecsen vezér is csak lóg a csecsen, hiszen te egy biztosan agyonpumpált nagyfiúnak látszol, akinek a Kadirov a "fél fogára sem elég" Mekkora egy hős vagy barátom! Légy büszke magadra, és javaslom írj egy pár keresetlen sort neki és fordítsd le ha nem is nahira de legalább oroszra, aztán névvel címmel küldd el Groznijba. Aztán várd meg a látogatókat, de előtte cserélj pelust...Köszönjük a magas röptű gondolatokat rambó. Mindanyiunk élettét gazdagabbá tetted a közhelyeiddel. Csak megkérdezem te nagy harcos, miért csak billentyűzet püffölésére futja? Itt a szomszédba a nagy gonosz náci sátán, hát egy ilyen szakember mint te ölbetett kézzel tűri ezt? Férfi vagy te?
Szájkarate megy csak grigo. Tessék mutatni valamit hogy teljes legyen a nagy veterán image, mert ez eddig csak a szarszagú erőlködéstől bűzlik.
Szerintem ilyeneket senki nem mond.az orosz hullak akik a forum tobbsege szerint, nem is leteznek, csak propaganda. mese.
jo tenyleg nem lehet tudni, hogy mennyi orosz veszett oda.
lenne ra egy fogadasom, hogy ugy darabra pontosan ezt a szamot az orosz hadvezetes sem ismeri, es szerintem 100as nagysagrendu a hibahataruk ebben a kerdesben.
de ez csak velemenyem, nem hir. nem teny,meg mielott.
a moskva hadihajo nem sullyedt el hanem magatol felrobbant es vontatas kozben csak eltunt.
de mindenki jol van. persze.
Nekem is unalmas a hős hohol "honvédekről" meg a gaz orkokról olvasni ahogyan egyesek kimondottan provokatív stílusa is eléggé necces, de hát ilyen ez a showbusinessJa. Csak naponta visszatérni ugyan azokhoz a körökhöz oldalakon keresztül már kicsit unalmas.
Mindenki tudja már, hogy mindenki náci,drogos stb stb meg egyébként is.
SY-ban kb naponta volt egyeztetés az eszkalálódáshoz vezető esetleges félreértések elkerülése érdekében.És a napokban talán kétszer is egyeztetett valamiről az orosz és az amerikai fél úgy, hogy Ukrajnát nem vonták bele még mint hallgatóság sem!!
én sem szólok hozzá mindenhez, ami nem tetszik.Nekem is unalmas a hős hohol "honvédekről" meg a gaz orkokról olvasni ahogyan egyesek kimondottan provokatív stílusa is eléggé necces, de hát ilyen ez a showbusiness
Nagyon nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik és sajnos itt az utóbbiból van több...
A droghasználat mindenhol előfordul sajnos, erre nem is vesztegetném a szót.
A nácikkal kapcsolatban pedig : persze vannak mindenhol, de mutass már nekem egy olyan országot, ahol a fegyveres testületek tagjai közt olyan arányban látsz horogkeresztekkel és egyéb náci népművészeti alkotásokkal televarrt egyéneket, mint amit a hoholoknál...
Baszod, nálunk egy túl nemzeti kiállásért is kibasznak a Honvédségtől, hogy a lábad nem éri a földet.
szerintem sok kárpátaljai magyar kiegyezne azzal,ha a házaikban magyar katonákat kellene elszállásolniukLakosságcsere okosba...
Magyarkérdés pipa...
Az objektivitás kedvéért annyi, tegnapi videó, hogy a hazatérő kijevi lakosok kéróiban uki katonák laknak, és elhajtották őket is a saját lakásaiktól.
Egy "n"-nel én is megen(n)ém
@kamm
Ha te nevetsz azokon akik szénné égnek akkor Borat szavaival élve: "nagyon vicces fogyaték"-od van, pár emberről gondolom itt, hogy defekt van a fejében, te szimplán pszichopata vagy.Olyan vicces látni, amikor szénné égtek:
igen,viszont ez azért érdekes,mert "elméletileg" az USA nincs jelen a hadszíntéren ellentétben Szíriával,illetve mint fő szponzora az ukránoknak,azért elégbeszédes az is,hogy mennyi beleszólásuk van az ukránoknak Ukrajna sorsának ilyetén való alakulásába ami a nulla értékhez konvergál.SY-ban kb naponta volt egyeztetés az eszkalálódáshoz vezető esetleges félreértések elkerülése érdekében.
Igen ukrán pilótafülke, véletlenül sem bal szélen ukrán zászló van felpingálva a visszapillantó tükör alsó részénél (ja bocs orosz zászló az)....ukran su 25 kabin belso felvetel
nem tudom mi a nagyobb csoda, hogy meg van felszallni kepes ukran repgep es hogy van bele pilota aki mer eles bevetest vallalni, mert a levegoben azert az oroszoke a foleny.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">A low-flying Ukrainian Su-25 firing away at Russian positions.<br><br>Major explosion can be seen a little bit further away on the battlefield. <br><br>It looks like a movie but this is the reality for Ukrainian soldiers just a few hundred km away from EU borders. <a href="https://t.co/vcfVjPVkUO">pic.twitter.com/vcfVjPVkUO</a></p>— Visegrád 24 (@visegrad24) <a href=" ">May 22, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Óvatosan. Egyrészt szívóerőt jelentene (sokkal olcsóbb munkaerő) másrészt nem a magyarság van többségben. Sőt!Vissza kell küldeni őket a háború végén. Mo. - nak kötelessége fellépni az etnikai arányok megváltoztatása ellen, illetve a magyar-ukrán kettősállampolgárok illetve a magyar és ruszin nemzetiségű személyek vágyonbiztonságáért.
Végre lenne fenyő épületfánk, és megszüntethetnénk a tiszai szennyezés egy részét. Havasi legelőnk is lennének, meg igen, a turizmus. Mo. munkaerő hiányban szenved.
Hát a hoholok. (ukrik)