De legalább van közöttük egészen csinos isMédiabohócok
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De legalább van közöttük egészen csinos isMédiabohócok
Te most tényleg azt írtad le ilyen cikornyásan, hogy vagy egyik vagy másik fog nyerni?Azért a felörlő háborúban,egyszerűen az országméret/lakosságarány miatt,az oroszoknak több esélyük van.
Viszont ha az ukrán morál kitart,ÉS a nyugat folyamatossan biztositja az utánpótlást,bizony veszthetnek is az oroszok.
"Fel kellene adniuk területet egy haligató visszavonulassal, de sok emebert és technikát megőrizhetnének."Rossz hir az ukránoknak, higy a politikai és a katonai vezetés közt egyre nagyobb feszültség van. 6-7.000 ukrán katona odaveszett Mariupolnál és most Donyecknél 4.000, de akár 40.0000 katona is bekerítésre kerülhet. Vmiért Zselé nem akarja kihozni őket, pedig az orosz tüzérség lassan, de biztosan felőrli őket. Míg az orosz csapatok már cserélődnek, folyamatosan feltöltik őket, az ukránok folyamatos tűz alatt vannak.
Fel kellene adniuk területet egy haligató visszavonulassal, de sok emebert és technikát megőrizhetnének.
A nyugati segélyek jók, de annyira vegyesek, hogy logisztikai rémálom...
Azé' nem néz ki rosszul Mondjuk 36 évesen hogy lesz valaki miniszterelnök és mennyi szakmai tapasztalata lehet a csajnak az azért kérdéses.Médiabohócok
Az nagy vigasz, ha kiirtják a családodat egy olyan háborúban amibe ők celebeskedték be az országot.De legalább van közöttük egészen csinos is
Nekem is megvan a véleményem a dologról, csak próbáltam oldani a feszkótAz nagy vigasz, ha kiirtják a családodat egy olyan háborúban amibe ők celebeskedték be az országot.
Látom mozgósította a Kreml a trolljait... Nem lehet kizárni, hogy a trollok után mást is kell majd. Kiderül.Az nagy vigasz, ha kiirtják a családodat egy olyan háborúban amibe ők celebeskedték be az országot.
Valóban csinos. De ha már bohóc akkor legyen igazi krumpliorrú, fingós-elesős Chaplin figura mint BoJo, Juncker meg BidéNekem is megvan a véleményem a dologról, csak próbáltam oldani a feszkót
Veled, Wilson majd reméljük Magomed foglalkozik, kérhetsz bocsánatot boci szemekkel mindenkitől akit "esetleg megbántottál"Látom mozgósította a Kreml a trolljait... Nem lehet kizárni, hogy a trollok után mást is kell majd. Kiderül.
Itt valaki még azt bizonygatta nemrég, hogy szó sem volt a hidegháború végi állapotok visszaálításának igényéről orosz részről. Most azt olvasom, hogy dehogynem. És egy külügyminiszteri szóbeli ígéretre hivatkozva tartanak igényt minderre. Mindezt két komikussal való telefonbeszélgetésre hivatkozva.
Ha fordítva írnám le a történetet, hogy egy ilyen szóbeli ígéret két komikussal készült interjúban való elhangzásával bizonyítva indokolja az Eu valamely területi igényét, hát fél perc alatt szednének szét az oroszfanok.
Látod, ennyit érsz... Egy idegen hulladékot akarsz nekem küldeni. Akkor jól figyelj ide te bohóc: ez az én hazám, és nem fog egy nyomorék csecsen itt nekem dirigálni. Ha akar bunyózni, állok elébe, megvédem magam.Veled, Wilson majd reméljük Magomed foglalkozik, kérhetsz bocsánatot boci szemekkel mindenkitől akit "esetleg megbántottál"
Neked bárkiLátod, ennyit érsz... Egy idegen hulladékot akarsz nekem küldeni. Akkor jól figyelj ide te bohóc: ez az én hazám, és nem fog egy nyomorék csecsen itt nekem dirigálni. Ha akar bunyózni, állok elébe, megvédem magam.
Max. akkor Mriya ha angol vagy...De te sem írtad helyesen mert az a Mrija Igazából Mriya.
Lehet, hogy te nem voltál sosem ovis? Ott ugyanis nem az agresszív hülyegyerek van kiközösítve, nem neki valóságos rajongótábora van. Kiközösítve és lesajnálva pont az áldozat van. Amúgy pedig, ha már analógia, nos a világ agresszív hülyegyereke az általatok csodált usa.Ezért kotor mindenki a NATO -ba.
Az Ukránok is.
A ruszki így közötti ki magát. Ő az agresszív hülyegyerek az oviban.
Tekintve ,hogy itt a fórumon is az AN-225 topikban is a Mriya elnevezés szerepel ezért én maradok ennél a verziónál...Max. akkor Mriya ha angol vagy...