Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hat igen azzal nagyon oda tudnanak verni az orosznak.Nagyon ráizgultak erre sokan, már egy hete is linkeltem, hogy az usa nem hagyja jóvá az mlrs-t nekik semmilyen formában.
Miért linkelsz ettől a hulladék 444-től marhaságokat? Nehogymár ez a mocsok beszivárogjon ide! Aki akkora igénytelen marha, hogy a soros blogról tájékozódik az úgyis elolvassa a te linkjeid nélkül is.MSN
www.msn.com
hat ez a mitosz az emberarcu oroszokrol nem ertem, hogy hiheto, mikor mindenhonnan menekul a lakossag eloluk.Az ukránok össze-vissza minden számot mondanak, az első napokban is megvolt a több tízezer szerintük. A Munkácson vodkázás is meglesz, csak az oroszoknak nem volt érdekük a földdel egyenlővé tenni a helyet és ledarálni a lakosságot, így lassabban megy.
az meg ugye priceless! Minden másra ott a MászterkárdDehát itt a nyugati értékekről van szó...
Fentről nézve főleg látványos, hogy mennyire osszeverodik a nép. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a rakétatalalt után vagy 20 másodpercig miért nem csinál a többi jármű semmit? Se fustfejlesztes, se manőver az erdő fele, hogy takarásban legyenek. Ezt a többiek megúszták most -kulonben szerintem nem lenne a videónak vege- de megint csak érdekes felvétel, mehet a tananyagba.Objektív ellenőrző felvételek az AFU katonai és felszerelés megsemmisítéséről Mykolaiv-Kherson irányában
Ez igaz, ahogy a kurucra isMiért linkelsz ettől a hulladék 444-től marhaságokat? Nehogymár ez a mocsok beszivárogjon ide! Aki akkora igénytelen marha, hogy a soros blogról tájékozódik az úgyis elolvassa a te linkjeid nélkül is.
Csak faszbukom van, az is hulladék, a másik kettővel nincs tapasztalatom s nem is lesz, de valószínűleg még lennebb vannak ha ez egyáltalán lehetséges.Twitter az igazi!
Én ezt nem így látom, látva, hogy az amerikai a sajtóban ezt már kész tényként kezelik és eddig minden ott "megszellőztetett" ukrajnának szánt fegyver és fegyverszállítás megvalósult.Hát inkább úgy néz ki,hogy MLRS egyáltalán nem megy nekik.
Gondoltam, hogy ha usarmy akkor erre a posztra rárabolsz.Mit is ért el Putyin három hónap alatt? És csak emlékeztetnélek, hogy a jelenleginél sokkal nagyobb szovjet haderő is elbukott Afganisztànban
Óceánia, Eurázsia és Távol-KeletAz USA sokáig valóban a lehető legjobb választás volt. Igen VOLT. Egyre inkább eluralja a túltolt politikai korrektség, az idiotizmus, az fegyver és kitudja milyen lobbik. Úgy gondolom valaha a szabad világ reménye volt ma már csak nyomokban tartalmaz belőle valamit. Hegemóniának Kínát végképp nem kívánnám. A totális megfigyeléssel átnevelő táborokkal kiépített falanszter nagyon nem hiányzik. Ha kívánhatnék akkor lenne az USA (és az angolszászok) Európa (nem a mai hanem a teljes kontinenset magába foglaló igen az oroszokat és ukránokat is + a világi Törökország) illetve Kína így alakulna ki a hármas erőegyensúly.
Az USA hegemóniája annyival jobb hogy a megengedettől eltérő véleményed esetén nem zárnak börtönbe (csak kirúgnak, megszégyenítenek, rádugrik a meetoo stb kommandó)
A lakosság a háború elöl menekül, hogy az ukránok ne sorozzák be meg ne használják élő pajzsnak. A nagy "orosz ellen menekülésben" meg milliószámra menekültek Oroszországba.hat ez a mitosz az emberarcu oroszokrol nem ertem, hogy hiheto, mikor mindenhonnan menekul a lakossag eloluk.
Szerintem az "oroszok az igazság oldalán" mellett ez a bulváros 444 hír is simán elférMiért linkelsz ettől a hulladék 444-től marhaságokat? Nehogymár ez a mocsok beszivárogjon ide! Aki akkora igénytelen marha, hogy a soros blogról tájékozódik az úgyis elolvassa a te linkjeid nélkül is.
erre csak egy mondatot írok hála istennek ezt már mi itt az anyaországban nem ismerjük.Nálunk sem kezd már vicces lenni. Az idióta államelnök azzal parádézott, hogy Románi gázellátásának 90%-a saját forrásból van. Csak akkor tudnám mitől ment fel hétszeresére a gázár, ha szinte házon belűl van az egész. Most meg a két legnagyobb gázszolgáltató bejelentette, hogy a nyártól 2,5-3x-os árnövekedés lesz.
reuters vmi olyasmit irt hogy nem adnak olyan raketat amivel el lehetne erni oroszorszagot...Én ezt nem így látom, látva, hogy az amerikai a sajtóban ezt már kész tényként kezelik és eddig minden ott "megszellőztetett" ukrajnának szánt fegyver és fegyverszállítás megvalósult.
Nem tudom miért gondolod valami csodafegyvernek. A Szmercs ugyanaz a kategória, azt ismerik is, ahhoz is van precíziós lőszer és kb minden rakétájának nagyobb a hatótávolsága mint az MLRS párjáé... A tűzvezető rendszere jobb az MLRS/HIMARS-nak de kb ennyi az előny.hat igen azzal nagyon oda tudnanak verni az orosznak.
de valaki itt irta a forumon hogy meg az amiknak sincs hozza loszeruk..
azzal tutira meg tudnak tizedelni az oroszokat, de az amcsik nem fogjak hagyni hogy meg egyszer ugy beegjenek mint afganisztanban.
Ha az oroszok nagyon megindulnanak akkor a raketak is menni fognak.
azert kivancsi vagyok, hogy mit sakkozik ossze a ket elnok, vagy legalabbis az elso embereik ilyenkor, ki mivel fenyegtodzik a hatterben, valamit csak dumalnak neha.
lehet, hogy nem fogjak megkapni az ukranok a szerkot, de hogy mar csomagoljak oket ramstein fele az amik, csak ugy jelzeskeppen az tuti.
vitán felül áll,de a magyar ágazatot meg totál leépítették ..Az az iztelen szar zöldség a "bűntett az emberiség ellen" kategóriába esik!