Nem rajtad derülök, hanem a helyzeten. Nem látod, hogy fanatikus oroszgyűlölő? Mindegy, hogy mit írsz és milyen stílusban.
Hogy is hívják azokat az embereket, akik egy népet, népcsoportot általánosítva elítélnek?
nem vagyok fanatikus orosz gyűlölő, nagyon nagy az orosz nép, Putyin maffiaállamát utálom, aki elrabolja az orosz nép vagyonát és értelmetlen háborút folytat az ukránok ellen. Ők testvér nép, szomorú ami történik, értelmetlen is.
Oroszországgal az oroszokkal semmi bajom.
az oroszok számára sem jó az ami történik. egy sikeres, gazdag oroszország, ami a nyitott, nem feltétlenül ellenséges a nyugattal az európának elemi érdeke, sőt az oroszoknak, az orosz népnek is ez lenne ez érdeke.
jó lenne az amikat kidobni európából, az oroszoknak is ez a célja, de az a helyzet, hogy ők nem kiegésziteni akarják európát, közösen fejlődni, hanem Putyin vezetésvel uralkodni, az USA helyét vennék át, nem pedig alternativát adnának.
az orosz uralmat meg ismerjük milyen.
Putyin a szovejtuinót fájlalja, azt akarja visszacsinálni.
De oroszország sajnos gyenge, van energiája, atomfegyvere, hadiipara, de sajnos semmi több.
nincs jó orosz mozifilm, számitógépes játék, autó, bármi ami úgynevezett Soft power. vagy ami van az is száz éves.
Például az angol soha nem volt kötelező, mégis mindenhol megértik. Ezt hivják soft powernek.
Sajnálni lehet, hogy az orosznak csak putyinja van.
Ami lett volna techcég, az orosz facebook, annak a feltalálóját elüldözték otthonrol, az fsb vette át a cégét.
erre a faszi megcsinálta immár külföldön a telegramot, amit ti is ismertek, de egyikőtöknek sem jutott eszébe hogy beirja, mint oroszt, bár igaz az véleményes, hogy mennyire orosz egy emigrációban készült software. mindegy.
Az orosz elit gyerekei mint külföldön tanulnak, élnek, a halódó nyugaton, de közben a ruszki tévében szidják a nyugatot,de az összes jatchtjuk ott parkol. Miért is vitte az orosz elit a pénzét nyugatra, ja mert otthon nincs biztonságban a pénz.
Ebből nekem nem egy sikeres oroszország képe rajzolódik ki, de ha nektek igen, akkor biztos fogtok örülni ha újra lesz kötelező orosz oktatás.
De persze ha ebből azt sikerült leszűrni, hogy orosz gyűlölő vagyok, akkor az egy nagyon nagyon ügyes, bátor észrevétel volt.
Valaki tud ám olvasni a sorok között.