AAahhhhh. Nehéz lenne simán csak elfogadni a tényt, hogy elbszták és kétszer mentek rá?
Egy tanker elég makacs jószág tud lenni. Sokat bírnak.
Tudtam, hogy ezt fogod írni
A tény az, hogy másodjára is kapott egyet.
Az okot nemtudjuk. Te mondtad, hogy makacs jószág, sokat bírnak. Ergo simán elképzelhető (és szerintem ez a valószínűbb) hogy azért kapott mégegyet, hogy még véletlenül se lehessen használni a továbbiakban.
Én eltudom fogadni azt is amúgy, ha benézték. Csak a fentiek alapján kisebb ennek a valószínűsége. Ennyi. Egy szóval sem mondtam, hogy nem nézték be az oroszok.
Más:
‼️Az USA kérte, hogy ismerjék el harcosoknak az Ukrajnában fogva tartott amerikai zsoldosokat - Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes
Korábban kedden Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője azt mondta, hogy az elfogott amerikai zsoldosok megsértették az orosz és az LDNR fegyveres erők tagjainak életét. Felhívta a figyelmet arra, hogy "nem lehet és nem is tartozik a genfi egyezmény hatálya alá", és nem zárta ki a halálbüntetés kiszabásának lehetőségét sem ellenük.
John Kirby, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának stratégiai kommunikációs koordinátora ezt követően megjegyezte, hogy Peszkov szavai amerikai állampolgárok esetleges kivégzéséről sokkolták Washingtont.
‼️США обращались с просьбой признать задержанных на Украине американских наемников комбатантами — замглавы МИД РФ Рябков Ранее во вторник представитель Кремля Дмитрий Песков сообщил, что попавшие в плен американские наемники посягали на жизнь военнослужащих вооруженных сил РФ и ЛДНР. Он обратил...
t.me
--
Ez nemtudom mennyire igaz, de ha tényleg azt akarják, hogy harcosként ismerjék el azt a barmot, akkor az nem azt jelentené, hogy konkrétan amerikai katona ment oda? Ergo akkor az usa is beszállt "hivatalosan", katonákkal a háborúba?