Ha ezek így beletanultak, akkor feb24 előtt már ment rá a kiképzés ... Csodák ugyanis nincsenek.
És hogy a német kormány elaltassa a gyanakvásotokat, eközben 5000 darab sisakot adott a védekezéshez!
Hogy át lökték a világot ezek a gyikemberek....

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha ezek így beletanultak, akkor feb24 előtt már ment rá a kiképzés ... Csodák ugyanis nincsenek.
Pontosan erre asszociálok én is...Um, itt szerintem van egy kis kavargatás.
Mikor én ugyanezt említettem, sokan javítottak, hogy az E-3 ugye radarhorizont miatt ezt nem teheti meg a keleti megyékben. Akkor nem mentem bele, mert nem helye itt a konteózásnak - de az elejétől fogva van egy olyan sanda gyanúm, hogy az USAF itt teszteli a multistatikus rendszereket - pontosabban azok LO drón és space based részeit.
A Red Flagek az elmúlt években a stealth gépek elleni eljárások és technikák kidolgozásáról szóltak főleg - ezek ugye főleg a mindenfelé szétszórt radarvevőkön alapulnak - vagyis az AWACS meg minden más kipumpál elképesztő energiát, aztán ezt a lehető legtöbb vevővel összeszedik és csinálnak belőle egy helyzetképet (stealth gépet nem olyan nehéz meglátni, csak tracket képezni iszonyat nehéz...). Csak utalásokat olvastam arról, hogy ezeket a vevőket LO drónokra (mint a Dark Star és hasonlók) pakolják, meg úgy igazából mindenre. Na mármost ezzel többek között jelentősen növelhető az AWACS (mint központ) hatótávolsága.
Igazából ezeken azért szoktam töprengeni, mert nehezen értettem meg az oroszok elsős időben elszenvedett veszteségeit. Úgy értem ok, hogy nagy haderő az ukrán meg tapasztalatlanság, stb... de a top szolgálatban álló légierejüknek az a hardware nem okozhatott volna gondot. Mégis, irtózatosan orrba verték őket (és ezt minden nagy szagértő azonnal előadta, hogy mekkora szar a ruszki légierő) - holott igazán semmi nem magyarázta a történteket.... és aztán azt sem, hogy hirtelen nagyon rendbe tették a légi helyzetképet (elvétve vannak veszteségek).
Mondom, semmi konteózás, mert nem a topic témája - de szerintem valahol erre kell keresni a RuAF teljesítményének fluktuációját, vagyis az USAF ide küldött rendszereinek zavarása/feltörése irányában. Mert az, hogy a NATO AWACS-ek ("nyílt titokként ismerve") irányítanak bármit is keleten vagy délen, szükségszerűen kell, hogy valamivel operáljon, mert sem Mordor, sem a Fekete Tenger fölött körözve nem tud érdemben dolgozni arrafelé...
Szerintem ez a háború sokkal mélyebb, mint aminek látszik.
Pedig!!!⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
A háború kezdete óta olvasom a Pentagon Ukrajnáról szóló sajtótájékoztatóinak a leiratát, és ott a sajtótájékoztatót tartó védelmi illetékes nem egy alkalommal az újságírói kérdesekre válaszolva gyakorlatilag elismerte, hogy tökéletesen tisztában vannak az Ukrajna feletti így a donbaszi front felettiUm, itt szerintem van egy kis kavargatás.
Mikor én ugyanezt említettem, sokan javítottak, hogy az E-3 ugye radarhorizont miatt ezt nem teheti meg a keleti megyékben. Akkor nem mentem bele, mert nem helye itt a konteózásnak - de az elejétől fogva van egy olyan sanda gyanúm, hogy az USAF itt teszteli a multistatikus rendszereket - pontosabban azok LO drón és space based részeit.
A Red Flagek az elmúlt években a stealth gépek elleni eljárások és technikák kidolgozásáról szóltak főleg - ezek ugye főleg a mindenfelé szétszórt radarvevőkön alapulnak - vagyis az AWACS meg minden más kipumpál elképesztő energiát, aztán ezt a lehető legtöbb vevővel összeszedik és csinálnak belőle egy helyzetképet (stealth gépet nem olyan nehéz meglátni, csak tracket képezni iszonyat nehéz...). Csak utalásokat olvastam arról, hogy ezeket a vevőket LO drónokra (mint a Dark Star és hasonlók) pakolják, meg úgy igazából mindenre. Na mármost ezzel többek között jelentősen növelhető az AWACS (mint központ) hatótávolsága.
Igazából ezeken azért szoktam töprengeni, mert nehezen értettem meg az oroszok elsős időben elszenvedett veszteségeit. Úgy értem ok, hogy nagy haderő az ukrán meg tapasztalatlanság, stb... de a top szolgálatban álló légierejüknek az a hardware nem okozhatott volna gondot. Mégis, irtózatosan orrba verték őket (és ezt minden nagy szagértő azonnal előadta, hogy mekkora szar a ruszki légierő) - holott igazán semmi nem magyarázta a történteket.... és aztán azt sem, hogy hirtelen nagyon rendbe tették a légi helyzetképet (elvétve vannak veszteségek).
Mondom, semmi konteózás, mert nem a topic témája - de szerintem valahol erre kell keresni a RuAF teljesítményének fluktuációját, vagyis az USAF ide küldött rendszereinek zavarása/feltörése irányában. Mert az, hogy a NATO AWACS-ek ("nyílt titokként ismerve") irányítanak bármit is keleten vagy délen, szükségszerűen kell, hogy valamivel operáljon, mert sem Mordor, sem a Fekete Tenger fölött körözve nem tud érdemben dolgozni arrafelé...
Szerintem ez a háború sokkal mélyebb, mint aminek látszik.
Van itt rakétaindítás is,,,Korábban vita volt a Tocska orosz alkalmazásáról.
Akkor ez eldőlt. Gondolom szakadároknak adtak át.
Tehát használják ők is.
Egyetértek veled, mi csak a jelenségekből próbálunk következtetni a háttérben, magasabb szinten lejátszódó eseményekben.Szerintem ez a háború sokkal mélyebb, mint aminek látszik.
Egyértelmű, hogy a II. vh lépéseit ismétlik a lengyelek. Nem jó ómen, araszolunk a III Vh feléEz sem fog már meghülyülni!![]()
Itt a borzalmas és életveszélyes javaslat Oroszország megbüntetésére - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Pont ilyen nyilatkozatokra van még nagy szükség most. Kurva keménynek hiszik magukat ezek a polákok a jenkik lába mellől.
Írja valaki a twitteren, mindenféle alátámasztás nélkül ... igaz?HIMARS kikapott egy S-400-ast:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..