Titeket miert duhit, hogy azt irtam egy szlovaknak, hogy szeritnem Szlovakia erdeke is az, hogy Magyarorszag visszavegye Karpataljat??
Ahogy leírtad.
És neem, nem az a baj, hogy lengyelül.
a letrejonne ujra Karpataljan keresztul a magyar-lengyel hatar, akkor mar nem lenne surgos egyik orszagnak sem, hogy azt Szlovakian keresztul hozza letre.
Mondjuk légyszíves ne nyilatkozz első körben Felvidékről. Mivel lehet neked hihetetlen, de igazából Lengyel-Magyar határ nem igazán célunk. Sőt ami azt illeti, ti is megszállva tartjátok a területeink egy részét. Szóval ugyanolyan rablók vagytok, sőt sokkal inkább, mert a Szlovákoknak nem volt állama, így, bár a mi kontónkra, de kaptak egyet, de nektek az ég világon semmi közötök az elrabolt földhöz.
Szerintem logikus hogy az az erdekuk, hogy Magyarorszag erejet ne ellenuk, hanem Ukrajna ellen fokuszalja.
Szerintem meg logikus lenne, ha visszaállítanánk Lengyelország 1795-ös határait, akkor a németek és az oroszok is azzal lennének elfoglalva legalább 100 évig, hogy integrálják a lengyeleket a birodalomba, így nem tudnának ránk fókuszálni.
Szerintem logikus, hogy a magyar es a szlovak erdek igy egybeesik.
A lehető legjobban fostok attól, hogy ahogy benő Szlovákia feje lágya, esetleg a közös múltat kezdik nézni, és akkor lehet itt is felmerül, hogy Branyiszkó, Ivongorod, és még rengeteg nagy csata hőseit nem a tátrán túl, hanem a közös államban látnánk szívesen. Egy generáció alatt eljutottunk a megbékélés szélére, talán még egy generáció, és mindkét oldalon meglesz a fogadókészség, arra, hogy egy dualista állam legyünk, ami tekintve a nyugat nyomulását, a Közép országainak érdeke lenne.
Csak te nem erre célzol, te arra célzol, hogy nézzétek, Magyarország kezd megerősödni, nektek az az érdeketek, hogy legyengüljön.
Nektek ez miert faj? Persze, ha orosz erdeket neztek akkor megertem, hogy faj nektek ha Magyaroszag visszaveszi Karpataljat, hiszen akkor szlav lakossag kerulne nem-szlav uralom ala, ami az oroszoknak elfogadhatatlan
Hmm, miért is fáj, hogy itt is szart akartok keverni, mint a történelmetek alatt mindig? Nem fáj, dühít.
Kárpátalja nem azért kell, hogy visszajöjjön, mert lengyel-magyar határ, hanem azért, mert hazánk része Kárpátalja.