Hasonlóak, de ez két különböző személy - szerintem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hasonlóak, de ez két különböző személy - szerintem
Ti minden mögé putyin mestertervét akarjátok bemagyarázni. Ha az oroszok szívnak akkor azt is úgy akarták, az lehetetlen hogy egyszerűen csak ennyire képesek.
Az oroszoknál nincsenek sorozottak.többségük kiképzetlen sorkatona, akit 3 - 4 napos gyorstalpalóval
Az oroszoknál nincsenek sorozottak.
........................................
"Július 21-én az orosz erők megsemmisítették az ukrán erők ideiglenes bevetési pontját a Donyecki Népköztársasághoz tartozó Kramatorszk városában. A város ukrán ellenőrzés alatt áll."
Up To 300 Ukrainian Nationalists Killed In Kramatorsk (Photos, Video)
On July 21st, Russian forces destroyed the temporary deployment point of Ukrainian forces in the city of Kramatorsk in the...southfront.org
Evvel vitába szállnék, szittya eleink keményen tolták a hasist meg az ópiumot. És a legkevésbé sem nevezném gyávának őketJa. Ennyi tudatmódosító fogyasztása a gyávák szokása.
Egy kis kétkedésselWith grain of salt (ez hogy van magyarul?):
Én nem kevertem bele Putyin "mestertervét"! Nem magyaráztam bele semmit. Egyszerűen hiányolom az állításaid mögül az adatokat, tényeket, logikai érveket. Ennyi! Egyébként kevés dolog lehetetlen. Az biztos lehetetlen, hogy te isten lennél.Ti minden mögé putyin mestertervét akarjátok bemagyarázni. Ha az oroszok szívnak akkor azt is úgy akarták, az lehetetlen hogy egyszerűen csak ennyire képesek.
Az álomvilágból a földre érkezel...kemény becsapódás leszOroszorszag a haderejenek 85%-at Ukrajna ellen forditotta! Aztaq… Ha nem sikerul az ukran buli Oroszorszag ossze fog omlani.
Nem hiaba az orosz allami televizioban mar Oroszorszag felosztasarol, dekolonizaciojarol remuldoznek
Amerikai lelemény lesz az.Aláírták a megállapodást a gabonaexportról!!
Főbb pontok:
- a megállapodás 120 napra szól (meghosszabbítható)
- az odesszai, csernomorszki és juzsnyiji kikötőket aknamentesítik
- nincs szó hadihajó kíséretről
- Isztambulban létrehoznak egy koordinációs központot
- az ukrajnába tartó hajókat az oroszok átkutathatják
- a gabonaszállítóhajók pár héten belül megkezdhetik útjukat
- az ukrán erők meg vannak győződve arról, hogy a hajózási útvonalak biztonságosak
- még a megállapodás előtt Sojgu (???) aláírt egy memorandumot az ENSZ főtitkárral orosz agrártermékek világpiacra való biztosításáról
Kíváncsi vagyok, milyen kifogást szül most a hohol lelemény
Ti minden mögé putyin mestertervét akarjátok bemagyarázni. Ha az oroszok szívnak akkor azt is úgy akarták, az lehetetlen hogy egyszerűen csak ennyire képesek.