ez rohadtul felháborító !!
nekem nem úgy tűnt ez az ember,mint aki törve beszélné az ukránt,inkább anyanyelvi szinten .. aki meg anyanyelvi szinten beszéli az ukránt az ukrán
.. és itt jön a csavar a történetben .. hogy a zsidók azok nem .. érdekes módon Ő egyből a kettős állampolgárság "kártyát" vette elő a Twitter bejegyzés szerint,mivel izraeli állampolgár .. Izraelben természetesen vannak ukránok,meg oroszok,meg magyarok meg a világ minden tájáról "alijázott" (alija = bevándorlás Izraelbe) zsidók,akik megtartják a kettős állampolgárságukat, a "jerida" (kivándorlás Izraelből) annyira nem jellemző,de sosem adják vissza az izraeli állampolgárságot ettől függetlenül sem, a bevándorláshoz elég egy igazolt zsidó nagyszülő és joguk van hozzá,így ha vallásilag nem is,de állampolgárságilag lehetnek izraeliek .. az emberen ott a kipa, tehát ő vallásilag is zsidó !
megint másik történet lehetne,hogy egy zsidó mindig zsidó lesz első körben és csak második körben lesz bármilyen egyéb állampolgár,még ha történetesen magyarnak,ukránnak,amerikainak,orosznak bárminek is vallja magát .. első körben zsidó lesz, amivel semmi baj nincs,csak éppen ezért jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot magas katonai vagy állami pozícióban,mivel mindig Izrael állam érdekeit fogják szem előtt tartani, azon ország érdekei előtt amit a katonai vagy állami szférában képviselnek,
én most ö szinte leszek biztos nem adtam volna át Izraelnek,hanem úgy bántam volna vele,kettős állampolgárság ide vagy oda mint bármelyik más zsoldossal
fegyvert fogott ölni ment ki a frontra nincs különbség.
ja és nem vagyok antiszemita .. csak ezek tények !