Szovjet hagyomány.Ezt meg hogy sikerült integrálni?
Bájos a Garmin GPS meg a tablet rágyógyítva a műszerfalra
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szovjet hagyomány.Ezt meg hogy sikerült integrálni?
Ha az "ősöreg" román mi21 lancerekbe sikerült integrálni MIL–STD–1553B nagysebességű multiplex adatbusz rendszert,Litening célzó konténert stb akkor ez se lehetett megoldhatatlan feladat az Ukrán 29_eseknél felfüggesztést megoldani és egy AN/ASQ-213 HARM Targeting Systems (HTS) konténert intergálni.Ezt meg hogy sikerült integrálni?
Ha működik akkor pont jó!Ezt meg hogy sikerült integrálni?
én hasonló fentartással kezelem az Ukránok álltal lelőttnek jelentett több int 200 Orosz harci gépet.De ha összeadnán az oroszok álltal lelőttnek jelentett Ukrán Su 25-ösöket jó ha fele ennyi gépük volt üzemképes az Ukránoknak.Azt meg csak az oroszok tudják hány komplexumokat találták el eddig HARM-al nem fogják közölni.Értem ám a harmot... Az atlantista következetesség érdekel elsősorban. Mert nem látom a folytonosságot ebben.
Némi szakadást véltem felfedezni a következetességben....
Hú. En azt hittem ez olyan, mint az orosz legierő vagy mint a kab bombák használata.
Amiről ha nincs videó, akkor az orosz légierő csak ennyire képes, nem vagy csak korlátozottan repülnek bevetést, eredmény nélkül. Hiszen nincs videó.
Ahogy preciziós fegyvereik sincsenek, mert nincs róla midnen nap 20 videó.
Kab bombázást meg képtelenek csinálni, sosem csináltak, ennyire képesek, mert nincs róla videó.
Most akkor ne röhögtess már azzal, hogy a videó hiányára hivatkozol.
Ha nincs videó, az az atlantista propagandában a következetesség jegyében annyit mutat, hogy az usa képességei ilyen gyengék, nincs elég harm. Ami van szűkös kapacitás, azt is csak korlátozottan tudják bevetni. És különben se sokat ér.
Azza ne érveljetek már, hogy nincs videó. Ez a legkomolyabb érvetek a kabok nem használatára, hogy cska butabombázni tudnak, vagy hogy nem repülnek. És ezt olyan isteni kinyilatkoztatásként állitjátok, hogy még egymás közt talán el is hiszitek.
Pedig aszerint azt kell mondani, hogy a harm ennyit, azaz lóf@szt sem tud.
Ha az "ősöreg" román mi21 lancerekbe sikerült integrálni MIL–STD–1553B nagysebességű multiplex adatbusz rendszert,Litening célzó konténert stb akkor ez se lehetett megoldhatatlan feladat az Ukrán 29_eseknél felfüggesztést megoldani és egy AN/ASQ-213 HARM Targeting Systems (HTS) konténert intergálni.
+ Germanwingses vagy Air Berlines (valami nemet az fix) plüss ajandekmedve a muszerfalon...Ezt meg hogy sikerült integrálni?
Hmmmm…. Lengyel gépek?+ Germanwingses vagy Air Berlines (valami nemet az fix) plüss ajandekmedve a muszerfalon...
Csak nem a fritzek keze van a dologban?
Mennyi idő alatt?Ha az "ősöreg" román mi21 lancerekbe sikerült integrálni MIL–STD–1553B nagysebességű multiplex adatbusz rendszert,Litening célzó konténert stb akkor ez se lehetett megoldhatatlan feladat az Ukrán 29_eseknél felfüggesztést megoldani és egy AN/ASQ-213 HARM Targeting Systems (HTS) konténert intergálni.
„És sokszor mondtam, hogy nincs erejük ehhez. Oroszország fokozza tűzerejét, és talán a legfigyelemreméltóbb, hogy az elmúlt 24 órában arról érkeztek hírek, hogy egy orosz fegyveres konvoj indult el innen a donyecki régióba. Ezek a legmodernebb fegyverek, és talán a következő napokban még egy nagyobb offenzívát láthatunk pontosan ott.Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy annak ellenére, hogy az ukránok hónapok óta beszélnek a Herszon elleni nagy támadásukról, ez nem történik meg.
"Oroszország folytatni akarja a szárazföldi folyosót Ukrajnán keresztül a kikötővárosokba, igaz?" „Igen, és nagyrészt már sikerült nekik” – magyarázza az amerikai tábornok.
Lehet, hogy nem mindenki követi az összes fórumot folyamatosan. Én a kezdetek óta olvasgstom, és mégsem emlékszem rá! Akinek annyi a szabadideje, hogy mindent el tud olvasni, mindent figyelmesen értelmezni, rögzíteni is tud, az időmilliomos!Nem tudom miért lovagolnak néhány ugyan azon a témán újból és újból. Például ez a Garmin ügy , ez is ki lett tárgyalva korábban ebben a fórumban. Cavinton nagy adagban segít az emlékek megfelelő elokeresesere.
jaja engedjük ..Hogy is volt ez az összeesküvés elmélet, hogy a "wilsoni tömb" (bocs Wilson) ukáz alapján zsinórban
lecsap vmire, mint tyúk a takonyra?
Te vagy a 4-5. aki replikázik?
Ok. Nem gondoltam át a postomat. Evvan. Engedjük el.
Ezt a szart már hányszor leírták itt repüléshez valóban értők, hogy miért van... Igaz egy újszülöttnek minden új...Szovjet hagyomány.
azért, mert a Glonass vagy működik, vagy nem.Ezt a szart már hányszor leírták itt repüléshez valóban értők, hogy miért van... Igaz egy újszülöttnek minden új...