Írhatsz nekem privát üzenetet is, ha valóban érdekel, mi van velem. Másképpen ezt a posztot nehéz nem egy béna próbálkozásként értelmezni, amely azzal a céllal született, hogy itt valami lejárató tartalom szülessen a munkásságomról.
(Sajnálom, hogy végül senki nem reagált neked <3 )
Félre ne ért, nem úgy hiányzól, mint egy barát. Csak miután bevallottad, hogy a portfolió propaganda osztályához tartozol, hirtelen eltűntél.
Dehogy próbálom én lejáratni... Nincs rá szükség. Kimondod, hogy portfolió akkor már mindenki tudja miről van szó. Nem kell mellé magyarázó ábra.
Csinálhatunk belőle egyfajta filozófiai kérdést, hogy régen a propagandát az átkosban úgymond ideológiai alapon terjesztették... most ugyanazt megteszed kattintásszámért. Nincs különbség.
De amúgy, ha már itt vagy. Légyszíves, ha megtennéd. Múltkor nem sikerült végül beszélnünk az ideológiai háborúról, ami ebben a konfliktusban is zajlik.
Konkrétan pl. erre a példára válaszolj: hogy-hogy nem kell hoznotok, napi szinten, kötelező jelleggel az ellenségkép kreálást. Évek óta megszokott volt. Mi történt hirtelen?Nem tudom nálatok mi ennek a szakszerű elnevezése, de ami ebbe tartozik szerintem: Hitler egy heréje, Hitler buzi (és ebben a felállásban meglepő módon a zöld fősodorral ellentétben ez pejoratív jelző) Kim Dzsongun ismét megölette a rokonait vagy éppen a botoxos őrűlt Putyin 7. stádiumú áttétes rákos... stb.
Bocs, ha ennél ez még lényegesen több kategóriára és besorolásra bontható a a politikai osztálynál. Én csak egy lelkes amatőrként a felszínt próbálom kapirgálni... szóval hogy-hogy nem kell évtizedek óta napi szinten ezt lehozni? A külföldi tanácsadók szerint is kontraproduktívvá vált? Mert én így látom, hogy még a sötétzöldek is jókat kacagnak egy hvg facebook poszt alatt ezeken.. már-már a magát értelmiséginek valló liberális közönségüket sem tudja elnyomni (az igaz évről-évre gyengülő trollhadsereg, szokásos, könnyen kiszúrható átlagpolgár szerű fake regisztrációk, akik egymást segítve próbálnak kialakítani egy látszólagosan kollektív véleményt.. ami persze szigorúan az irányító hatalom által elfogadott vélemény. Minden más gondolatot több oldalról összefogva támadnak.. hasonló módon, mint egy amway szeánszon a sorok közé beépített emberek)
Szóval hol vannak két évtized után ezek a cikkek? Gondolom a funkcionáriusok nem lettek elküldve. Milyen más munkát végeznek és írnak? Mi ennek az oka?
Gondolom azért szűrve van az osztály, de mi van, ha valaki lelkiismerete közbeszól. Vagy ebből senki sem csinál kérdést? Le kell írni, tudva hogy hülyét csinál magából, de ezen könnyedén túllépve.. lehozza a 10. Putyin rákos cikk fordítását, mert hát kattintásszám az kattintászszám?
Gondolom inkább ez van, hogy senki sem csinál már belőle lelkiismereti kérdést... Mindenki megfelelően képzett politikailag. Ezen hogy lépnek át lelkileg?
Ezek úgy érdekelnének.
Bocsánat, ha egynémely "szakkifejezésnek" más a jelenlegi megnevezése. De én az un. szovjet modellbe tudom könnyen beilleszteni ezt a külföldről támogatott propagandát.