És lesz még minimum 12...szoktassad magad a gondolathoz.Az európai polgárok már 12 éve ezt kérdik...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És lesz még minimum 12...szoktassad magad a gondolathoz.Az európai polgárok már 12 éve ezt kérdik...
Fel én. Körzővel. Majd mondom hova tegyed a határköveket.Felosztod Lengyelországot???
Hogyan, te zseni?
A ruszki elakadt Donbasszban, védekezik Herszonnál...
Te leszel a cár?
Nem csípem o1g-t sem, ahogy a fax lengyeleket sem akik ugyanúgy fúrják az EU-t és csak a fejőstehenet.látják benne. Én egy Adenauer-de Gaulle tandemet szeretnék az Eurázsiai Unió élén.Az európai polgárok már 12 éve ezt kérdik...
Ne félj, a nagy vízen túl vigyáznak arra hogy ilyen ne következzen be.Nem csípem o1g-t sem, ahogy a fax lengyeleket sem akik ugyanúgy fúrják az EU-t és csak a fejőstehenet.látják benne. Én egy Adenauer-de Gaulle tandemet szeretnék az Eurázsiai Unió élén.
Nekem az a véleményem, hogy elfelejtetted az elemzés szót idézőjelbe tenni.
Ha ezt a videot látva sem adják meg magukat a ruszkik, akkor soha.Az ukrán támadás miatt elhagyott orosz állások, kilőtt járművek:
Persze, honnet lett volna az ukranoknak annyi loszere vagy tuzersege amennyi becsapodasnyom latszik a rozsdas roncsok korul?Az ukrán támadás miatt elhagyott orosz állások, kilőtt járművek:
pláne,hogy ebből a felvételből semmi az égadta világon nem derül ki,egy jármű van viszonylagos épségben rajta a mező szélén álló "Z" jelű szgk. tehát simán készíthették azok is a drónfelvételt ,amit utólag feliratoztak és sajátként adnak elő az ukik.. de lehet hogy maga "MAVERICK" csinálta a Top Gun-bólHa ezt a videot látva sem adják meg magukat a ruszkik, akkor soha.
"Teljesen atformalodik az EU es hamarosan azt fogjuk eszrevenni hogy ugy elunk mint az ukranok."Az a baj hogy lassan mar tiszta Ukrajna lesz az EU. Olyan szinten tiltanak be, nyomnak el, cenzuraznak, koboznak (lopnak), uszitanak, stb, hogy azt csak Ukrajna mulja felul. Teljesen atformalodik az EU es hamarosan azt fogjuk eszrevenni hogy ugy elunk mint az ukranok. Mi meg azert erzekeljuk ezt lasabban mert nalunk a kormany nem hasalt ra erre az Ukrajna imadatra, de bent vagyunk egy bazi nagy satuban a szerbekkel egyutt.
A brusszelitak meg fosnak az ukran politikusoktol, mert senki sem beszelt veluk meg igy.
Ez teljesen olyan mint a cegunkben, a kozvetlen vezetoinket mi paran baxogatjuk, beszolunk nekik, a menedzsmenttel meg haverkodunk. Es meghokkennek telhesen.
A muvezeto meg sopor helyettem mert holnap audit, a székét meg kibaxtam mert holnap audit.
Fosnak ezek a burokratak.
Kubinka régóta rajta van a bakancslistámon..."kínai dél-koreai rendszerek kivételével az összes modern önjáró tüzérségi rendszerrel rendelkezni fognak..." szerintem ez így pontos: volt alkalmuk egy ideig kipróbálni...
Pontonhídról indult támadás, majd eltűnt a ponton, cserébe mélyen bementek tűzérségi/légi támogatás nélkül - amit most győzelemként értékel a LinkedIn népe, csak ez nekem valahogy fura. A térképen nincs méretarány, mi kissé zavaró, így nem tudni, mennyire mélyen hatoltak be, de igazából a nagy kérdés számomra, hogy mi lesz ezután?Pár szó magyarázat a tèrképhez?
Nem gondolom hogy Ukrajna NATO vagy EU tagsága rövid távon reális lenne, de ez nem jogosítja fel az oroszokat az invázióra.
Nem Davidov Brod felé akarnak az ukránok egy bekerítést végrehajtani? A térkép alapján ez látszik valószínűnek! Persze őket is bekeríthetik, elég keskeny az az előrehaladási sáv.
Szerintem jelentkezz katonai tanácsadónak Putyinnál.MANPADS hatótávja 5-10km maximum, 5-6000m-ig jó. Rég Beloruszban kéne lennie egy 40-50 gépes flottának, és napi többtucat bevetés. Első napokban lett volna komolyabb veszteség, de utána hogy? Ha felszámolod a légvédelmet és a légierőt, és nagyobb kötelékekkel támadsz napjában többször, ha támadás is érne 1-2 gépet, a többi azonnal megsemmisítené a tűzfészket, vagy a következő hullám az egész környéket.
És természetsen a megtisztított területre északról be is kellett volna vonulni.
1. fázisban Sztarovojtove - Kovel - Szárnyi vonalig szétlőni mindent amit kell pár napig, aztán ha a szárazföldi haderő ezt a területet elfoglalta, akkor jöhet a Vlagyimir-Luck-Rovnó vonalig u-ez, majd Javorív-Lvov-Tarnopol.
Ukránok honnan vonnának el védekezéshez erőket? Herszonból, Harkovból vagy Donyeckből?
Szerintem próbálnak egy nagy félkörívben visszamenekülni!
Ez egy tűzfuszekli, nem zsák.
Nesze nagy ámerikai szabadság, mehet vissza harcolni."Hohol vagytok pilóták?"
Afgán pilótákat képeznek ki az ukrán légierő részére az USA-ban, Kalifornia államban.
Washington Recruiting Afghan Pilots To Fight In Ukraine
US continues its interventionist policy in the Ukrainian conflict, prolonging tensions and security crisis. Written by Lucas Leiroz, researcher in...southfront.org
Angol nyelvű tartalmakban is hoholoznak már (asszem "kh"-val ìrják) , a kapros felvarró meg már közismert....
Nekem a moszkovita kommentek tűnnek hasonlónak a folyamatos hoholozással és kaprozással. Másoktól nem is halottam még ezeket a kifejezéseket.
Megis melyik burokrata merne az asztalra csapni, nemet mondani?"Teljesen atformalodik az EU es hamarosan azt fogjuk eszrevenni hogy ugy elunk mint az ukranok."
Vagyis mi is elkaphattuk a betegségüket mert szomszéd (volt?) : most már nem araszolunk hanem lépegetünk a társadalmi és gazdasági szétesés útján. Na vajon kinek a "legjobb" ez?
"A brusszelitak meg fosnak az ukran politikusoktol, mert senki sem beszelt veluk meg igy."
Egyértelmű: Ha ez áll a kottában - ezt kell játszani. A nagy Európai F.O.S média cirkuszsátrában szigorú rendet tart a bohóctrenírozó cirkuszi felügyelő, ha nem jól játszák a kottát először az orrukat veri bele, másodszorra mennek a süllyesztőbe. Emiatt az egymás közti komolyabb balhé sincs megengedve, csak időnként a publikum szórakoztatára egy kis pofozkodás, cicaharc..(orosz_macska_bad). A közös játékban egymástól azért sok betegséget el lehet kapni, a hülyeség meg egyenesen ragályos mint a példák mutatják. Ez az ő munkahelyi ártalmuk, munkavédelmi védőfelszerelés oltás egyenlőre nincs rá