Beszédes szép grafikon, ukránnak ez nagyon megy. Majd azért gondolkozz el azon is, hogy vajon mit csinál a 30.000 fő az Uralvagonzavod gyártócsarnokában. Tudom, tudom nincs chip és nem tudnak gyártani, meg már be is zárt.
2021.03.10 Angol tudósok megállapították, hogy Oroszországban leállt a harckocsigyártás a nyugati alkatrészek hiánya miatt.
Hiányzik a T90M-hez szükséges 32 magos / 64 threades 3nm-es CPU és a nitrogénhűtést sem tudják megoldani a 6GHz-es üzemhez. Továbbá a 8K-s Samsung Oled panelekhez sem férnek hozzá, amit a T90M szórakoztató centerében alkalmaznak. Kompatibilitási problémák is felléphetnek mert az orosz katona nem tudja USB-C-n 100W-on tölteni a Samsung 22 ultráját vezetés közben.
Az LG már nem szállítja szükséges A+++ -os légkondit a T90M-hez, enélkül sajnos megfőnének az orosz katonák a tankban.
Végül de nem utolsó sorban, az ukránok a hírhedt optikájukat sem hajlandóak szállítani a T90M AR/VR parancsnoki headsethez.
Nehéz idők jönnek az oroszoknak.
Kifogynak a tankokból, nincs lőszerük, katonájuk soha nem is volt. Többször felvettetem, hogy ukrán színészek játszák el az orosz hadsereget Khersonban, csak kiestek a szerepükből és valamiért vérszemet kaptak. Szinte begyalulják a sajátjaikat.