Én nem gondolom, hogy előre el lenne döntve minden, meg Nagy Forgatókönyv író.
Putyin is aláírta a Hároméves Tervet?
Ezt a tudomásodra hozták?
Akkor mire fel ez a nagy felhajtás?
Meg minek? A jámbor tömeget ámítani? Annak elég az X-faktor is!
Túl sokszereplős, -tényezős, -faktoros a világ ambiciózus, meg kétbalkezes emberekkel, meg előre nem látható tetteikkel, meg eseményekkel.
Ki látta előre Csernobilt? Majd annak gazdasági hatásait?
S Belenko szökését?
Az FB megjelenését, hatását?
A Szmolenszki Tu-154 tragédiát, annak következményeit?
Direkt úgy futott az intervenció, hogy a Szovjetunió akkor ne bukjon meg? Azt ne mondja nekem senki, hogy direkt így volt 70 évig, s senkinek nem hiányzott nyugaton az imperialista kontroll hiánya?
Még az időjárást sem tudjuk előre megjósolni rendesen, akkor emberek fognak kottából játszani X év múlva?
S miért követne a változó világban szolgaian 100 éves kottát egy titkos társaság újabb generációja?
Az más, hogy a különböző agytrösztök célokat, megvalósíthatósági terveket tűznek ki. Variációkat futtatnak le a gondolt verziókban. S reagálnak, cselekednek.
De annyi a még nem létező, nem ismert változó, hogy évekre, évtizedekre képtelenség előre tervezni.
Célokat kitűzni lehet, sőt kell. Az eseményekre reagálni kell.
De ez nem egy mindenre kiterjedő előre gondosan megírt kotta.
Maximum vázlat.
...az egyik rokoni ágban gyakran előfordultak khm. alkohol befolyásoltsága alatt balesetek, haláleset is, illetve életmód miatt betegségek.
Az "eredmény" után pedig jött a következtetés:
- Ennek így kellett lennie!
S persze mindenki egyetértően bólogatott, aztán ittak tovább.
Ez nem más, mint a felelősség hárítása, a tettekkel, illetve nem tettek következményeivel való szembesülés, s a konzekvenciák kerülése.
Kár bármit is más hogy tenni, mert úgy is megvan minden írva.
"Ennek így kellett lennie!"
Én pedig azt szoktam válaszolni:
Ez történt.
Az okokat meg nem sejtelmes kifogásokkal kell helyettesíteni.
"Én nem gondolom, hogy előre el lenne döntve minden, meg Nagy Forgatókönyv író.
Putyin is aláírta a Hároméves Tervet?
Ezt a tudomásodra hozták?
Akkor mire fel ez a nagy felhajtás?
Meg minek? A jámbor tömeget ámítani? Annak elég az X-faktor is!
Túl sokszereplős, -tényezős, -faktoros a világ ambiciózus, meg kétbalkezes emberekkel, meg előre nem látható tetteikkel, meg eseményekkel."
Előre csak a szinjáték kerete van meg, a cél mint most ukrajna esetében is. Erre az eddig bekövetkezett eseményekből lehet valamilyen irányvonalat látni, sejteni. Én se vagyok jós, de ez a több mint féléves történés eléggé gázos..
Putyin nem aláírta hanem egyszerűen bele van kényszerítve a helyzetbe, és sajnos bárhogy próbál kihátrálni belőle, (pld sikertelen béketárgyalások, ukrán visszamondással) önhibáján kívül mindig visszacsúszik a gödörbe.
A nagy felhajtás, ukrajna áldozófüstje kell ahhoz hogy a világgazdaság totális átalakítását az átlagember elviselje, mondván jobb egy villany, gáz nélküli lakásban, mint a frontvonal közepén üldögélnie.
A jámbor tömeget a saját hátsója azért jobban érdekli mint az x-faktor, elhiheted..
Abban igazad van, hogy a sokszereplő -faktoros világ miatt a terv fő vonalának követése csak állandó követéssel új kottagyártással lehetséges (M.I. ?)
"Ki látta előre Csernobilt? Majd annak gazdasági hatásait?
S Belenko szökését?
Az FB megjelenését, hatását?
A Szmolenszki Tu-154 tragédiát, annak következményeit?
Direkt úgy futott az intervenció, hogy a Szovjetunió akkor ne bukjon meg? Azt ne mondja nekem senki, hogy direkt így volt 70 évig, s senkinek nem hiányzott nyugaton az imperialista kontroll hiánya?
Még az időjárást sem tudjuk előre megjósolni rendesen, akkor emberek fognak kottából játszani X év múlva?
S miért követne a változó világban szolgaian 100 éves kottát egy titkos társaság újabb generációja?"
A pár évre szóló terv vázlatokat el kell különíteni a véletlen eseményektől.
Tevek -tények Ukrajna háborúba tolásával kapcsolatban:
Pososheko CIA ügynök Kijevi "hangulatjelentése" régebbről (Wikileaks)
Ukrajnai háborúval kapcsolatos terv 2011 ben már Obama asztalán volt, (Wikileaks)
2013-2014 Kijevi Forradalmi Játékok Hollywood stílusban - kódneve Eurómajdan
Az ezután bekövetkezett eseményeket nem taglalom, itt már mindent kivesézett a fórum, lerágott csont.
"Az más, hogy a különböző agytrösztök célokat, megvalósíthatósági terveket tűznek ki. Variációkat futtatnak le a gondolt verziókban. S reagálnak, cselekednek.
De annyi a még nem létező, nem ismert változó, hogy évekre, évtizedekre képtelenség előre tervezni.
Célokat kitűzni lehet, sőt kell. Az eseményekre reagálni kell.
De ez nem egy mindenre kiterjedő előre gondosan megírt kotta.
Maximum vázlat."
Egyetértek, vázlat. Ezekkel dolgozik a tömeget befolyásoló Európai F.O.S média hírdegenerátor is hiszen a vázlatot ki kell tölteni. Müködésének eredményeképp az összes ujság lehozza valamint a kottákat szétosztják az EU médiabohóc sátrában a kesztyűzött és dróton rángatott bohócai között. Előfordul hogy a kottatartóba nem egyszerre kerülnek fel az új anyagok - eredménye a játékban EU disszonancia - kakofónia.
"
...az egyik rokoni ágban gyakran előfordultak khm. alkohol befolyásoltsága alatt balesetek, haláleset is, illetve életmód miatt betegségek.
Az "eredmény" után pedig jött a következtetés:
- Ennek így kellett lennie!
S persze mindenki egyetértően bólogatott, aztán ittak tovább.
Ez nem más, mint a felelősség hárítása, a tettekkel, illetve nem tettek következményeivel való szembesülés, s a konzekvenciák kerülése.
Kár bármit is más hogy tenni, mert úgy is megvan minden írva.
"Ennek így kellett lennie!"
Én pedig azt szoktam válaszolni:
Ez történt.
Az okokat meg nem sejtelmes kifogásokkal kell helyettesíteni."
Ez történt - és a történteket ki kel elemezni, hogy tanuljunk belőle, mert a jó pap is haláláig tanul..