Igen, nyilván így lesz, de mondok neked valamit: ha így lesz, európa akkor is veszített.
Tudod, a köztörvényes bűnözőkkel te se úgy üzletelsz, mint a megbízható partnerekkel. Na most az EU abban a pillanatban, amikor elrabolta az orosz állam, és magánszemélyek vagyonát, bejelentette, hogy ő beza köztörvényes. Innentől nem egészen értem mit hisztizel. Amúgy is, te is verted a tamtamot egész tavasszal, hogy alternatívforrások. Amikor meg lett kérdezve, hogy azok hol vannak, jelezted, hogy megfogjaoldaniazeu. Hát tessék, megoldotta. Mondjuk most egy kibaszottul kurva nagy bocsánat, ezt elnéztem jól jönne, de nem fog jönni. De visszatérve: innentől a szállítók ezt is be fogják árazni. Avagy csak drágán, és kurva drágán fog tudni a szent ejú gázt venni. És örülhetünk, hogy még egyáltalán kapunk. Mert amúgy bőven benne van a pakliban az is, hogy nem fogunk. Senkitől.
Meg még drágább lesz. De ezt is jeleztük jópáran, hogy ebből baj lesz more. Akkor is ment a szöveg, hogy neeem, az ejunak van pínze, megoldja. Amikor szólva lett, hogy a pínz nem alapanyag, akkor megint csak ment, a megvesszük máshonnan. Most meg megy a hiszti, hogy a gonoszorosz. Az elején leírtam, ha rajtad a szopóállarc, akkor békét kötsz, amíg még tudsz feltételeket szabni. Mert minden egyes nappal romlanak az alkupozícióid. Amik már most sokkal rosszabbak, mint tavasszal lettek volna. Tudod, ez olyan, hogy Napcsinak is megmondották Lipcse után, hogy am ha megelégszik Franciaországgal, akkor még a hódításai egy részét is megtarthatja. Aztán amikor már Párizs került veszélybe úgy volt vele, elfogadja. Csak akkor már nem ezek voltak a feltételek.