Mikor nincs TGP meg csapásmérő drón igy marad az ágyúzás !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jóvan, kapod az ignoret, elég volt belőled.A Nagyoroszok a ebből a faluból csak Nagyoroszországba engedték menni az embereket.
Nem tudom, hogy ez máshol hogy ment, de ez megmásítja az oda menekült felszabadítottak tömegét.
Ha harci övezetben lenni civilként, vagy menekülni az aggresszor országába közt választhatnék, jó eséllyel én is oda migrálnék.
Tovább.
Cikk. ↓
A Kreml üdvözli Magyarország megvásárolható pozícióját az EU-ban.
A Kreml üdvözli „Magyarország szuverén pozícióját” az EU-ban
Dimitrij Peszkov azt mondta, figyelemmel kísérik az uniós pénzek körüli eseményeket.444.hu
Iráni drónok szerinted mik? Játékdrónok?Mikor nincs TGP meg csapásmérő drón igy marad az ágyúzás !
En sem értem ezt a buziskodást, én már Februárban szárazon k*rtam volna seggbe a hoholokat izomból, ahogy kell. Persze nyilván ki van ez okoskodva, valószínűleg azért így tolják, hogy gazdaságilag ne jelentsen akkora terhet. Gyanítom a katonák velem értenek egyet, a közgazdászok meg ezzel a posvánnyal.Ezért már a jelenlegi orosz vezetés legalább annyira felelős, mint az ukrán terrorállam, hiszen megvan a lehetőség arra, hogy a népirtásnak gátat vessen az orosz hadsereg. És Putyin mit is nyilatkozott legutóbb? Megint csak "figyelmeztet", ahelyett, hogy megtenné a szükséges lépéseket.
Erre képesek az oroszok katonailag. A kis Csecsenfölddel még el tudtak bánni, de Ukrajna sokkal nagyobb és nyugati segítséget is kap. Az oroszok ehhez kevesek.En sem értem ezt a buziskodást, én már Februárban szárazon k*rtam volna seggbe a hoholokat izomból, ahogy kell. Persze nyilván ki van ez okoskodva, valószínűleg azért így tolják, hogy gazdaságilag ne jelentsen akkora terhet. Gyanítom a katonák velem értenek egyet, a közgazdászok meg ezzel a posvánnyal.
Tavaly ilyenkor még egész más volt a helyzet. Most viszont világosan látszik, hogy érdemes őket felfegyverezni mindennel IS, mert lesz pozitív következménye az oroszok erejének felőrlésében és az oroszoktól se kell már tartani, hogy emiatt bárhová vissza tudnánk csapni. Emiatt, Orbánnak el kellene engednie a jelenlegi stratégiáját. Csak annyira szabad az oroszokat támogatnunk, amennyire jön cserébe a gáz és olaj. Más tényező itt már nincs semmi, ki kell venni a budapesti képletekből Oroszországot lassan, mert nem tudnak miben a hasznunkra lenni. Viszont Kínát egyre komolyabban kell vennünk itthon és minden lehetséges módon együtt kell tudjunk velük működni, mert az amerikaiak megtették nekik a szívességet, hogy eltakarították az útból az ukrán háborúval egyetlen eurázsiai vetélytársukat, akiket a kontinens szívében komolyan kellett venniük! Övék a jövő és mi inkább a kontinenshez tartozunk, mint annak atlanti perifériájához, ezért Kínát, mint Afroeurázsia fő kontinentális hatalmát nem vehetjük félvállról a jövőnk szempontjából. Ahogy a törökök már igazodnak is.Tavaly ilyenkor Wilson még győzködött engem, hogy dehogy fognak az ukránok F-16-ost kapni, szó sincs ilyesmiről! Pedig én már akkoriban is azt állítottam, hogy ez a terv.
Ukranok egyebkent mit epitettek februar ota? Segelykajara mar ki se terjunk, az eltunik ahogy bemegy a hataron.Konténerek...
Ez nem igaz, most már több tízezer mosógépet szabadítottak fel, így indulhat az Armata gyártás. Igaz majd időnként megállnak, ha lejárt a főzőprogram, de előbb utóbb odaérnek. Cserébe mindig friss ruhába, illatosan érkeznek.Erre képesek az oroszok katonailag. A kis Csecsenfölddel még el tudtak bánni, de Ukrajna sokkal nagyobb és nyugati segítséget is kap. Az oroszok ehhez kevesek.
Esetleg a mai ukran terrortamadashoz Donyeckben valami hozzafuznivalo?A Nagyoroszok a ebből a faluból csak Nagyoroszországba engedték menni az embereket.
Nem tudom, hogy ez máshol hogy ment, de ez megmásítja az oda menekült felszabadítottak tömegét.
Ha harci övezetben lenni civilként, vagy menekülni az aggresszor országába közt választhatnék, jó eséllyel én is oda migrálnék.
Tovább.
Cikk. ↓
A Kreml üdvözli Magyarország megvásárolható pozícióját az EU-ban.
A Kreml üdvözli „Magyarország szuverén pozícióját” az EU-ban
Dimitrij Peszkov azt mondta, figyelemmel kísérik az uniós pénzek körüli eseményeket.444.hu
Nem vágom a mosógépes sztorit, de túl sok armata nem futkározik Ukrajnában. Valószínűleg Oroszországban sem. Túl nagy feladat annak a gyártása az oroszoknak.Ez nem igaz, most már több tízezer mosógépet szabadítottak fel, így indulhat az Armata gyártás. Igaz majd időnként megállnak, ha lejárt a főzőprogram, de előbb utóbb odaérnek. Cserébe mindig friss ruhába, illatosan érkeznek.
Egyébként mihez kevesek még?
Van még egy nemzet a földön, aki mosógép elektronikával képes üzemeltetni tankjait? Na ugye. Nem én mondtam ezeket a sületlenségeket, hanem a haladó nyugat.
Szerintem ők eddig is erre mentek ki ! De az Eu-nak ez is baj !Orbánnak el kellene engednie a jelenlegi stratégiáját. Csak annyira szabad az oroszokat támogatnunk, amennyire jön cserébe a gáz és olaj.
Igazad lehet, az orosznak minden" túl nagy feladat" lehet. Ráadásul "csak ennyire képes". Ez van. Pár hónap és minden kiderül.Nem vágom a mosógépes sztorit, de túl sok armata nem futkározik Ukrajnában. Valószínűleg Oroszországban sem. Túl nagy feladat annak a gyártása az oroszoknak.
A hírforrások amiket én olvasok nem elítettek semmi ilyet.Esetleg a mai ukran terrortamadashoz Donyeckben valami hozzafuznivalo?
Vagy lelekben egyetertesz vele, hiszen ugyis csak alsobbrendu orkok?
Ezt epp telefonon keresik, mar nem veszi fel.
ANNA NEWS
Это ад! Донецк. Твари, кто это сделал, должны понести наказание, но я боюсь, таких наказаний и в природе не существует. Лежит мужчина, ему звонят родственники... Снять трубку уже некому... @nezhurkat.me
jóvan, kapod az ignoret, elég volt belőled.
Ideje volna már a "Nagyoroszoknak" Nyugat Ukrajnában egy híresen náci várost rendesen megkínálni.A hírforrások amiket én olvasok nem elítettek semmi ilyet.
Lehet, hogy a Nagyoroszok lövik őket, lehet koholmány is... eredete az infónak a Nagyoroszhazugság.mte, vagy mi.
Mindenesetre kétes.
A háború után kivizsgálásra kerülnek az esetleges bűnesetek.
Pedig kb igaz. Állítólag az NDK automata mosógép elektromechanikus programkapcsolója valamelyik orosz bombázó bombakioldója is volt. A 80as évek elején meg a lengyelek rendeltek két vagonnyi amerikai játékrobotot, ami képes volt betanulni a szobát, aztán úgy körbesétálni, hogy semminek se megy neki. Soha egyet se láttak a béketábor játékboltjaiban. Ellenben a csipje egy orosz cirkálórakéta roncsaiból került elő.Nem vágom a mosógépes sztorit, de túl sok armata nem futkározik Ukrajnában. Valószínűleg Oroszországban sem. Túl nagy feladat annak a gyártása az oroszoknak.