Válasz az ukránbarát neonáci posztolóknak
Mindannyian láttunk már olyan posztereket a 4chanon és különböző más helyeken, ahol jobboldaliak Oroszországot támadják, sőt odáig mennek, hogy Ukrajnát támogatják. Hajlamos vagyok csak feltételezni, hogy a legtöbb ilyen poszterek a szövetségi kormány alkalmazottai, de néhányan közülük valószínűleg valódi emberek, akik felvették a csali poszterek narratíváit. Ezek az emberek azt mondják, hogy "Oroszország nem based". Majd azt állítják, hogy az embereknek támogatniuk kellene Ukrajnát, mert az egy "fehér ország", amely a függetlenségéért küzd.
Belemehetsz a vitába, és elmagyarázhatod, hogy Ukrajnának zsidó megszálló kormánya van. Rámutathatsz arra, hogy milyen nevetséges, hogy egy jobboldali támogatja a zsidó amerikai külügyminisztérium narratíváját. De mindezekbe felesleges belemenni.
Itt van valami, amit ezek az állítólagos jobboldali oroszellenes emberek soha nem fognak megmagyarázni: miért jó az amerikaiaknak vagy általában a nyugatiaknak, ha Ukrajna megnyeri ezt a konfliktust? Nincs válaszuk, ezért úgy tesznek, mintha ez nem is lenne kérdés. Csak arról fognak beszélni, hogy Putyin hogyan sértette meg Adolf Hitlert, és hogy milyen nagyszerű Ukrajna, mert koponyamaszkos neonáci harcosok vannak náluk. Az ukrán nacionalisták ideológiáját fogják jónak nevezni. És csak erről beszélnek: ideológiáról.
Ezek az ultra gyanús neonáci emberek a fórumokon a neonácizmus ideológiáját támogatják, és azt magyarázzák, hogy ők ezen ideológia miatt állnak Ukrajna mellett, míg a CNN-en - és a Fox News-on - az emberek a "demokrácia értékeinek" (meleg szex, feminizmus, zsidó uralom) ideológiája miatt állnak Ukrajna mellett.
Az ideológia nem valós, és nem hasznos az ember számára. Ha a lényegre térünk, csak egy dolog számít, és az az, hogy mi történik az életedben, és mi fog történni a gyermekeid és unokáid életében, miután te már nem leszel. Nem vagy köteles idegen népeket támogatni a saját érdekeiddel szemben. Mindössze annyit várnak el tőled ebben az életben, hogy gondoskodj magadról, a barátaidról és a családodról, valamint a hazádról. Ez minden.
Rendszerint az érdekeid valószínűleg átfedésben lesznek a külföldiekkel, akik szintén a saját érdekeiket helyezik előtérbe, mivel a világ összes nemzete egy zsidó világrend ellen harcol, amely minden államot alá akar ásni, és egy egységes globális kormányzati rendszert akar bevezetni. De ha az érdekeid nem egyeznek a külföldiekkel, akkor semmilyen helyzetben nem vagy köteles támogatni a külföldieket.
Magától értetődő tény, hogy az USA mint a világ domináns katonai hatalmának összeomlása az amerikai kormány azon képességének súlyos csökkenéséhez fog vezetni, hogy a hazai lakosságra rákényszerítse akaratát. Ez nagyon egyszerű, és nem ésszerű, hogy bárki megpróbálja ezt a kérdést ideológiai ostobaságokkal összezavarni. Az események és azok hatásai az egyetlen dolog, ami az emberek számára releváns. Az ideológia egy módja annak, hogy az emberek megkerüljék az események valós hatásait, és ehelyett az események vélt mélyebb értelmére összpontosítsanak. A valóságban az eseményeknek nincs mélyebb jelentése azon túl, amit önök maguk vetítenek rájuk. Az egyetlen dolog, ami valódi, azok a valós világbeli eredmények. Az a tény, hogy mind a zsidó demokrácia emberei, mind az internetes neonácik képesek értelmet vetíteni az ukrajnai eseményekre, és ugyanarra a következtetésre jutnak, azt bizonyítja, hogy az érzékelt jelentés nem belső, hanem inkább kivetített.
Az emberek mindenféle okokból tesznek dolgokat, és nem lehet kitalálni, hogy mit jelent, amikor valamit tesznek. Valószínűleg nem "jelentenek" semmit a tetteik. Jellemzően az emberek olyan dolgokat tesznek, amelyekről úgy gondolják, hogy saját maguk és érdekeik szempontjából előnyösek, és az intézmények mindenképpen így járnak el.
Ezek az Ukrajna-párti ZOG-csalik rám és másokra is kivetítenek dolgokat, akik Oroszországot és Kínát támogatják. Azt fogják állítani, hogy szerintem "Putyin a fehér faj megmentője". Bár szerintem szórakoztató Putyint mint történelmi jelentőségű fehér keresztény harcost oroszlánná avatni, az alapvető tény az, hogy számomra nem számít, hogy Putyin hogyan látja magát. Számomra az számít, hogy Putyin érdekei egybeesnek a sajátjaimmal, mert neki is ugyanazok az ellenségei, mint nekem: a nyugati establishment.
Ha valaki képes ideológiai alapú mentális gimnasztikát végezni, és azzal jön elő, hogy "ezért állok azok mellé, akik megpróbálnak beoltani, és levágni a fiam farkát", akkor elvesztette a fonalat. Az azonnali és helyes válasz az, hogy abszolút támogatni kell bárkit, aki a gyerekeidet szexuálisan megcsonkítani akaró emberek ellen áll - függetlenül attól, hogy ki az, vagy hogy miben hisz, aki harcolni fog a gyerekeidet bántani akaró emberek ellen, az a barátod.
Őszintén szólva, még az olyan embereknek is reagálni, akik "kiállnak Ukrajna mellett", olyasmi, ami alattam áll, de látom, hogy különböző helyeken megnövekedett az ilyen hozzászólások száma, nyilvánvalóan azért, mert a szövetségiek több pénzt fektetnek bele. Tudom, hogy az olvasóim egy része nem teljesen tájékozott a részletekről, és néha ezek az érvek arról, hogy "Putyin nem based", meggyőzőek lehetnek azok számára, akik nem ismerik az összes részletet. Én valóban úgy gondolom, hogy Putyin based, de a lényeg az, hogy ez egyszerűen nem számít. Ami számodra számít, az az, hogy a dolgok hogyan hatnak rád és az életedre, és neked kell meghoznod a döntést arról, hogy hová helyezed az erkölcsi támogatásodat annak logikus értékelése alapján, hogy az események hogyan hatnak az életedre.