Az ukrán magterületek elvesztek számukra ezzel még egyet is tudok érteni.
De az orosz többségű területek viszont Ukrajna számára vesztek el.
Csodálom magamat, hogy még mindig tisztességgel beszélek Veled, és reménykedem, hogy egyszer visszakapok egy gesztust. De azért sem haragszom, ha továbbra is csak trollkodsz, nem a világ vége
Zaporizhzhia és Kershon masszívan Ukrán többségű.
@Sniper "Senki nem mondta hogy Ukrajna megszűnt volna mint állam, a jelenlegi formájában igen, de ha ezt is el tudod adni győzelmként akkor hajrá!"
Nem is mondtam, hogy bárki mondta volna. Ha mondtam volna kérlek idézz tőlem. Ha nem akkor ne adj szavakat a számba.
Szerintem Ukrajnának elképesztő győzelem, hogy Ukrajna mint állam megmarad. Még akkor is ha elveszti területeinek a 20%át. Ha tetszik Ukrajna kihozta feb 24 után a maximumot amit lehetett. És igen ez simán mondható győzelemnek.
Uígy bár lehet területeket nyer de Oroszo, az orosz hadsereg masszívan a várt az agitprop által felvázolt mesék alatt teljesített (szerintem). Az elmúlt 70évben valószínű összesen nem volt annyi halottjuk mint az elmúlt fél évben. Csak dokumentáltat nézve van ~1400MBT veszteségük valójában messzer több. Képtelenek voltak kivívni légifölényt. Már nem is számolm hányadik KA52, Su34, Su35, Suxx pörög le. Az elmúlt hónap pedig vmi irtózatos leseggelés. Az elvárt minimumot se hozták. Nagyon nem. Persze el lehet ezt is adni, meg lehet magyarázni. Az mindig nagyon jól ment.