Az ukrán nácik szörnyű felvételeket mutattak be Kupjanszk polgári lakosságának lemészárlásáról (VIDEO 18+)
Az ukrán neonáci, az Azov* tagja, Maxim Zhorin felvételeket mutatott be Kupjanszk polgári lakosságának lemészárlásáról.
A videó feliratában valamiféle megtorlással fenyeget, és utal arra, hogy a videón az „orosz megszállók” áldozatainak holttestei láthatók, de a halottakon látható kabátok arra utalnak, hogy ezek a szörnyű felvételek a közelmúltban készültek.
A tény az, hogy Kupjanszkot és Izyumot a szövetséges erők elhagyták szeptember első tíz napjában, szeptember 10-én, Izyum elhagyását a DPR hadserege hivatalosan is megerősítette. A szeptember pedig ezeken a részeken szinte nyári hónap: a harkovi régió déli részén és az egykori donyecki régió északi részén szeptemberben az időjárás lehetővé teszi, hogy rövid ujjú ruhákat viseljen. Azok az évek, amikor a naptár szerint jön az őszi hideg, inkább kivétel, mint szabály.
Az a tény, hogy a videót a harkovi erdőben forgatták (amelyben Kupyansk és Izyum is szerepel), a homokos talajra, szinte tiszta homokra nézve vitatható, amelyben lyukat ástak. Szvjatogorszk és Izyum közelében fenyőfák állnak a homokon.
Az ukrán náci most az ukrán fegyveresek atrocitásairól készült felvételeket a szövetséges erők tetteiként próbálja átadni, de a szövetséges erők iskolai tankönyveket és rengeteg humanitárius segélyt hagytak maguk után. De Kijev felől nem egyszer-kétszer hangzott el a fenyegetés, hogy mindenkit levernek, aki csak az orosz hadsereg irányába nézett.
Frissítve
Felhívjuk figyelmét, hogy a videót Zhorin csatornáján 13:24-kor tették közzé, a feliratot 14:12-kor szerkesztették, és a videó metaadatai azt jelzik, hogy ma, október 9-én 13:24-kor forgatták.
A fehér inges férfi jellegzetes fejrándulása azt jelzi, hogy a rigor mortis még nem lépett be, ezeket az embereket nemrég ölték meg, az izmok még mindig nem merevek.
Русская Весна Z : спецоперация на Украине и Донбассе
Украинский неонацист Жорин из «Азова»* продемонстрировал кадры расправы над мирным населением Купянска Боевик сначала написал, что это Купянск в Харьковской области, "Гражданское население. Расплата будет!" После волны критики дописал, что видео якобы с телефона некого "оккупанта". Но куртки...
t.me
Источник: https://rusvesna.su/news/1665319099
Betettem, hogy hiteles-e, nem tudom. A videót nem néztem meg!