Bármi is volt, nem kéne.Nem hinném, hogy véletlen volt. Inkább egy nem túl diszkrét figyelmeztetés.
Sokszor kezdődött így, hogy véletlen, hiba, tévedés, rosszul értelmezte...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bármi is volt, nem kéne.Nem hinném, hogy véletlen volt. Inkább egy nem túl diszkrét figyelmeztetés.
Miután hathatós NATO rávezetéssel elsüllyesztették a Moszkvát, én nem csodálom, hogy nem nézik jó szemmel a felderítőket a környéken. Oké, hogy nemzetközi vizek felett van, de a felderítési távolsága bőven beér Ukrajna felé az AWACS-oknak. Itt egy Rivet Joint -ra hozták a frászt, annak sem sok keresni valója van a környéken.Bármi is volt, nem kéne.
Ez nem a párton múlik, hanem hogy a háttérerők mit akarnak.Véget érhet az USA támogatása Ukrajnának, ha a republikánusok nyernek a félidős választásokon
Véget érhet az USA támogatása Ukrajnának, ha a republikánusok nyernek a félidős választásokon
Megszűnhet a Washington által Ukrajnának nyújtott kiterjedt támogatás, ha a november 8-i félidős választásokon a Republikánus Párt kerül a Kongresszus élére – jelentette az Axios.Még Vlagyimir Pu...www.vadhajtasok.hu
Nincs itt semmi tévedés. Az orosz jelezte, hogy a játékszabályok megváltoztak. Nem is tehet mást, ha győzni akar.Bármi is volt, nem kéne.
Ez nem a párton múlik, hanem hogy a háttérerők mit akarnak.
Trump alatt is támogatva volt. Amúgy meg a republikánusoktól én félnék a helyetekben, ők inkább erőből szeretnek politizálni és előbb indítanak háborút.Véget érhet az USA támogatása Ukrajnának, ha a republikánusok nyernek a félidős választásokon
Véget érhet az USA támogatása Ukrajnának, ha a republikánusok nyernek a félidős választásokon
Megszűnhet a Washington által Ukrajnának nyújtott kiterjedt támogatás, ha a november 8-i félidős választásokon a Republikánus Párt kerül a Kongresszus élére – jelentette az Axios.Még Vlagyimir Pu...www.vadhajtasok.hu
Nem hinném, hogy véletlen volt. Inkább egy nem túl diszkrét figyelmeztetés.
Mit jelzett, mire.gigyelmeztetett? Hogy éles rakéta van náluk? Ezt úgy lehetett tudni, épp hábor.....speciális íze van arrafelé.Nincs itt semmi tévedés. Az orosz jelezte, hogy a játékszabályok megváltoztak. Nem is tehet mást, ha győzni akar.
Egyébként most kellene abbahagyni az ukránok további felfegyverzését, mert ebből oltári nagy gebasz lesz.
Pontosabban fegyver,olaj "lobbinak"is van ebbe szava.Mellékesen az Ukrajnai len lease törvényt a Szenátusban teljes egyetértésben hagyták jóvá a Demokrata és Rebublikánus szenátorok.Ez nem a párton múlik, hanem hogy a háttérerők mit akarnak.
Miután hathatós NATO rávezetéssel elsüllyesztették a Moszkvát, én nem csodálom, hogy nem nézik jó szemmel a felderítőket a környéken. Oké, hogy nemzetközi vizek felett van, de a felderítési távolsága bőven beér Ukrajna felé az AWACS-oknak. Itt egy Rivet Joint -ra hozták a frászt, annak sem sok keresni valója van a környéken.
Nincs itt semmi tévedés. Az orosz jelezte, hogy a játékszabályok megváltoztak. Nem is tehet mást, ha győzni akar.
Egyébként most kellene abbahagyni az ukránok további felfegyverzését, mert ebből oltári nagy gebasz lesz.
Működik.
Ha még mindig tartod a véleményed akkor nem fejlődtél.De én hogy le lettem hülyézve, amikor már az elején mondtam a csődisznót...
Szájcsavarral? Hát úgy biztos nem. Komolyra fordítva a szót, ha jól látom, hajtóműre van rögzítve, szóval kilőhető. Az MP-82/M-5 gyújtónak elég impulzust adhat a kilövés ahhoz hogy beélesedjen, szóval én nem látom akadályát a működésnek (M-6 gyújtóban nem vagyok biztos, annak elég erős rugója van), de még ha működik is, szerintem ezzel nem lehet az irányzék szerint lőni, csak pottyantósat, mert egy 82-es avgr bő 1-1,5 kilóval nehezebb bármelyik rendszeresített harci résznél.