Berepült To-ba. Lehet hogy néhány tizedmásodpercre és alig várták hogy ezt tegye, de emlékeim szerint légtért sértett.Szíria fölött lőtték le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Berepült To-ba. Lehet hogy néhány tizedmásodpercre és alig várták hogy ezt tegye, de emlékeim szerint légtért sértett.Szíria fölött lőtték le.
A találat Szíria fölött volt, valószínűleg az indítás is. És két nem hadvislő országról volt szó, ilyenért soha senki nem szokott lőni.Berepült To-ba. Lehet hogy néhány tizedmásodpercre és alig várták hogy ezt tegye, de emlékeim szerint légtért sértett.
Úgy legyen! Nem, mintha nem tudnának hazudni róla. Vagy akkor most 5. cikkely, de ukrajnával szemben? Pedig ma aludni akartam.Ukrán S-300-as lesz.
Akartam is írni az ukránban, hogy ez egy s300, tehát ukrán.Simán lehet, hogy csak egy ukrán S-300 darabjai estek le.
Kérdés, hogy egy ilyent elismernének-e vagy úgyis az oroszokra fogják.Simán lehet, hogy csak egy ukrán S-300 darabjai estek le.
A találat Szíria fölött volt, valószínűleg az indítás is. És két nem hadvislő országról volt szó, ilyenért soha senki nem szokott lőni.
Határmenti városka, a lengyelek egy gabonasilóról beszélnek (mi másról).Ez nekem is eszembe jutott, ezek nem nagyon szoktak eltévedni, főleg nem messze a célponttól. Lehet tudni mi volt a két becsapódásnak a helye?
Nem-e? Kit visznek még?Reméljük nem, mert akkor nem egyedül mennek.
Felmerűl, de arrafele sokkal több az ukrán meg a NATO rakéta. Te nem kellene ennyire nyilvánvalóan fullba told.Ok. Tehát fel sem merül, hogy orosz rakéta?
Legalább ne ennyire nyilvánvalóan toljátok már b+
Nem, amint olvastam, hogy lengyel határőr meghalt az oroszok rádióállomás elleni támadásánál, nekem is eszembe jutott ez is. Ha lesz 5. cikkely, eszkaláció, akkor false flag volt szerintem.False flag csak nekem jutott eszembe? Jó lenne tudni, hogy mi esett le, lehetett-e olyan az ukránoknak is.
Ki mondta te 1 bit??????.....nálad fel se merül ,hogy ukrán?....Ok. Tehát fel sem merül, hogy orosz rakéta?
Elég hülye taktika lenne. Megadni az esélyt a teljesen nyílt beavatkozásra? Ha orosz volt akkor valszeg inkább eltévedt. Szerintem.Határmenti városka, a lengyelek egy gabonasilóról beszélnek (mi másról).
Az én tippem amúgy inkább az, hogy kóstolgatják a lengyeleket. Akik nyakig benne vannak már a háborúban, hát akkor legyenek benne mondjuk a szájukig is…
Szerintem simán lehetett orosz rakéta is. És akkor mi lesz, a lengyelek megtámadják az oroszokat?Ok. Tehát fel sem merül, hogy orosz rakéta?
Meghalnak. A tavalyi volt az utolsó karácsonyuk.Szerintem simán lehetett orosz rakéta is. És akkor mi lesz, a lengyelek megtámadják az oroszokat?