Mi ebben a fake ?Ez nagyon gyenge fake,
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi ebben a fake ?Ez nagyon gyenge fake,
A kalibR túl gyors ehhez, amikor a manpands-t indítják túl hamar célba talál, sőt szerintem így utol sem tudná érni. Én nem vagyok egy nagy katonai szakértő, de ez még avatatlan szemnek is feltűnik, hogy fake.Mi ebben a fake ?
Mondjuk gondolkodni nem ártana neked sem, meg az itteni elvbarátoknak sem.... Ha minden film csak kamu lenne az ukrán veszteségokokozásról, míg minden ellenkező hír igazság lenne, akkor nem ott toporognának az oroszok, ahol most vannak, hanem minimum 3 x elfoglalták volna teljes Ukrajnát....Te elhiszel ebből valamit? Végiggondoltad Te ezt valaha?
A Panzerbär szerint taraszék 130% hatékonysággal szedik le a gaz orkok röppentyűit, valahogy mégis egyre inkább rottyon van az egész ország elektromos infrastruktúrája.
Folyamatosan álmodoztok itt a kifogyó orosz rakétákról, de azzal egyikőtök sem foglalkozik, hogy a hoholoknak mégis honnan a pék f@szából lenne ennyi légvédelmi rakétájuk.
Alapnak veheted, hogy egy célra legalább 2 rakétát indítanak, szerintem kijevi, odesszai vagy más városban levő fontosabb cél védelme esetén ez simán lehet 3 vagy több is. Abban biztos vagyok, hogy nagyrakétából (Buk, Sz-300 stb...) már nagyon véges a készlet, de ilyen intenzitású konfliktusban már az ezerszámra bejövő MANPADS eszközökből sem lehet túl sok.
Szerinted például miért nem nagyon látsz már Stugna videókat? (ami van annak szerintem kb 90%-a "Finally, final re-re-re-edit of the director's sisters cut") Nem látsz újat mert már szinte csak mutatóban akad pár rakéta, ha egyáltalán van még. Néha kicsit gondolkodni és számolni is kellene ám...
Őszintén szólva én nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg egész Európában van e annyi lérak amennyit ellőttek az utóbbi 10 hónapban a hoholok.
Pedig már április elején mondogatták:nem emlékszem, hogy valaki folyamatosan is kifogyó orosz rakétákról álmodozott volna...
Bizonyos tekintetben igazad van, de a MANPADS csak kb. 3x gyorsabb a H101-nél, és ne felejtsd el, hogy távolodó célra lőtték ki. Ami miatt mégis fake, az az, hogy túl gyorsan utolérte. Ennél - ha figyelembe veszed, hogy a MANPADS rakétának még fel is kell gyorsulnia a 3M közelébe - azért feltehetően később robbant volna... A harmadik a robbanás képe. Megpróbálom megkeresni, de nemrég volt egy másik "lelövésről" is video, ami egyértelműen fake volt, és ott centire ugyanez volt a látvány, még a lehulló szikraeső is pont ugyanígy látszott. (Valószínűleg ugyanaz lett rászerkesztve erre a felvételre is.)Ne beszéljünk már hülyeségeket! Milyen fake? Milyen Kalibr? Kerek perec oda van írva ( és latszik is a videón), hogy H-101-et lőttek le nem Kalibr-t.
Ha valaki annyira nem ért hozzá, hogy H-101≠ Kalibr, akkor mi a fenének ír bármit is?
Meglátjuk, mennyit érnek az ukrán sárban?
Az orosz erők közelharcba lépnek az AFU lövészárkaiban.
Csapó 1-2-3 !
Kamulelövés indul !
Mi ez a három hülyeség?
Nem elég videókat berakni, tudni kell, hogy mi van rajta miről szól, ismerni kell a hátteret. Másképp kamu , propi vagy dezinfós a videó.Orosz Ka-52 helikopter veszteség. Most töltötték fel a törökök...
Hát persze hogy hamisítvány a kép, mikor sörétespuskával lütték le a kószáló rekettyét.Anton Gerashchenko (korábbi ukri belügyminiszter-helyettes) elismerte, hogy a video fake...
Hohol M-113 ,majd az Oroszok kihúzzák.
Svatovo-Kremennaya . Az LNR zaklatja a kaprokat