Az átlagéletkor szerintem itt nem annyira vészes, én a képek alapján 40 körülre tippelem, páran vannak közülük 50 körül, de van 40-től fiatalabb is, ez még nem a 60 közeli korosztály, Ők még nem a vénember kategória, bőven lehet velük harcolni.
Kiss Benedek József meg hiába volt bármi, egy nulla. Az egyszerűen nem szabadna semmilyen természettudományosan nem analfabéta embernek, katonai szakértőnek kijöjjön a száján, hogy 100km-en egy harckocsi 4-5 litert fogyaszt! Hallottam már halandzsázni korábban is haditechnikával kapcsolatban, de sajnos ez a JELLEMZŐ. Nógrádi, Spötle, Tarjányi, Rácz is ugye full benézte még a játékból átvett videót etc...
Aki eddig hülyeséget nem beszélt, az Resperger (nyilván...), meg Castel (megint csak nyilván).
@Kulso_54
Itt meg lehet az a kulcs momentum, hogy nem terület nyereséget/város elfoglalást, visszavonulást kell nézni a reális kép megkapásához, hanem az élőerő veszteségét.
Többen mondják, egyre többen, hogy az oroszok célja nem egész Ukrajna elfoglalása, hanem a harcolni képes és hajlandó ukránok felmorzsolása.
Szerintem ha így nézed, pöppet más képet mutat az oroszok hatékonysága, mint ha csak a térképet*eltelt idő!