Nem teljes mértékben hablatyolsz égtelen nagy baromságot, csak kicsit.
Én azt utálom aki: hazudik és lenézi a másikat, többnek gondolja magát más népnél. Van ilyen orosz? Úgy tűnik igen, de ezért ne általánosíts.
Az ukránnal is így vagyok: minden szavuk hazugság, azt sem hiszem el amit kérdeznek, a sovinizmusuk miatt nem tudok velük szimpatizálni.
De most ezek egymást irtják, így had döntsem már el én, hogy mit vagy kit szeretnék a magyar nemzet számára kedvezőbb ellenségnek tudni a szomszédban.
Szerintem bőven az ukrán lesz a mi ellenfelünk, tekintve, hogy az orosz nem bírja elfoglalni egész Ukrajnát. Márpedig akkor az ukrántól kell megvédeni a Kárpátaljai magyarokat. Ha már így alakult, akkor legalább az a sok ukrán menekült ne legyen Kárpátalján, menjenek szépen vissza keletre, Donbaszba.
Ezt érted?
Ja, hogy ahhoz a ruszkinak ki kell takarodni onnan?! Pöttyet sem érdekel, mint, ahogy őt sem érdekli Trianon, meg a mi problémáink. Ettől még nem utálom az orosz népet, csak mások a nemzeti érdekeink.
Szerinted a ruszkit, hol érdekli a magyarok problémája? Ne legyél már ennyire demagóg, ennyi erővel a méhek kipusztulása és Trianon között is húzhatnál párhuzamot!
Az oroszok aláírtak egy csomó egyezményt, amit utólag felrúgnak. Oké. Nálunk is volt aki, aláírta Trianont, oké. De ettől még a ruszki nem segít nekünk! Mert nem tud, meg nem is érdeke!!!
Akkor meg minek toljátok itt a ruszki propagandát?
Szerintetek, ha a ruszki megszerzi Donbaszt, akkor majd a szomszédaink, meg az őket védő nagyhatalmak (az orosz is, lásd Szerbia), magukba néznek, elszégyellik magukat és vissza adják, amit elcsatoltak???
Ezt hiszed?
Akkor meg minek ide a demagógia, meg a nem létező párhuzam?
A palesztinok, az ujgurok, a kurdok velünk vannak? Akkor az orosz miért lenne? Mindenkinek más az érdeke, csak hasonló a problémája. Ez még nem érdekközösség, nem is lesz az.
Ismét nem sikerült értelmes hozzászólást produkálnod. Neked valamiért elnézzük...
Szánalomból. Sajnálatból.