Az "alternatív és mesterséges" ukrán történelem tanításra egy példa:A szomorú az, hogy az ukránoknak ezek szerint valami alternatív történelmet taníthatnak az iskolában. Tanítanak nekik egyáltalán történelmet az iskolában?
Több mint 10 éve, a munkácsi vár látogatására érkezett egy "értelmességi" vagyis magasabb iskolákat végzett ukrán túrista csoport Kievből, egy egész busznyi személy. Értelmességi, tehát jártak iskolába, és tanultak..
Szokás szerint kifizették a belépőt, és egy több nyelven beszélő, a várban dolgozó, magyar kiállításvezető idegenvezető volt a kalaúzuk, amikor kitört a botrány, nagy ordítozás kiséretében..
- Mi ez a sok történelem hamisító eszköz a tárlókon: közép és új kori ruhák fegyverek, iratmásolatok, többnyelvű írásos történelmi leírások, ezek mind hamisítványok. Ezen a helyen mindíg ukránok éltek, ez a mi jogos földünk..
Nagy botrány kerekedett a helyszínen, elég volt őket visszapakolni a buszra.. Ennyit az ukrán, hivatalos történelem tanításról.
Aki nem hiszi járjon utána, adtam paramétereket..
Gondolom arra gondolt, hogy az utolsó atom robbanófejig Kievnek el kellett volna számolnia az oroszok felé.Már megint miről beszélsz?
Hát nem így történt..
F@stam is egy kicsit hogy Zseli nehogy azért ugráljon az atomfegyveréért, hogy utána azonnal felmutogassa, hogy jé, maradt nálam pár darab.
Ne felejtsük el, még Kárpátalján is van 2 db rakétasiló támaszpont, nem kellene találgatós játékot űzni h vajon melyik nem üres..
Ezeket is megtartották, őrizgették, némelyiket csak szeméttel töltöttek meg félig..
Nem lettek betonnal kiöntve.
A nyugatnak azért ez irányban is több esze van min Zselinek, mert már rég túl lennénk a III. Vh-n. Így reménykedhetünk, hogy valóban, a fejek rakétájukkal együtt arab irányba távoztak egy ott szokásos fegyvereladási üzlet keretében..
Egy páran indexeltek is a böribe letöltendőre, annó..
No de azért ez sem esik azért jól..
Az atom robbanófejekre lehet még gondolni... pár db.Gondolom a Maidanra gondol, mint a szuverenitàs megsèrtèse…
Beavatkozàs ès szuverenitàs megsèrtèse….
Már màsra szerintem nem tud….