Prigozsin kirakott egy képet, hogy miért kéne nekik lőszer(18+):
Persze, mindig igaza van.Csak kérdezem. Ennek a Beszélő Fejnek volt már igaza?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Persze, mindig igaza van.Csak kérdezem. Ennek a Beszélő Fejnek volt már igaza?
A déli Zaporizsja megyei Ugledari fiaskó után Luhanszkban is sikertelen áttörési kísérlet volt. Égnek a T-90M tankok...valami félresikerült az oroszoknak, pedig most nem magányos tankokkal rallyztak
(mintha ugyanaezek a felvétlek lettek volna máshol is, ahol ukránnak mondták az áldozatokat, kiemelve hogy milyen hülyén támadnak. én nem tudom megitélni, bár az oroszok jobbrol balra mennek, ugye, az ukránok meg balról jobbra, ez tudott)
Már elnézést, de miből szűrted le, hogy ezeken a videókon T90ek, ráadásul M-ek égnek?A déli Zaporizsja megyei Ugledari fiaskó után Luhanszkban is sikertelen áttörési kísérlet volt. Égnek a T-90M tankok...
Marad a csigaoffenziva, amíg kitart az ukrán lőszer.
De ha sikerül a Wagnert perifériára szorítani Geraszimovnak, akkor felülhetnek újra a harkovi szopórollerre is.
Valahol valamikor valamilyen harckocsik égnek összesítve.Eddig ha volt komoly orosz veszteség azt onnan tudtuk meg hogy ők is beismerték.A déli Zaporizsja megyei Ugledari fiaskó után Luhanszkban is sikertelen áttörési kísérlet volt. Égnek a T-90M tankok...
Marad a csigaoffenziva, amíg kitart az ukrán lőszer.
De ha sikerül a Wagnert perifériára szorítani Geraszimovnak, akkor felülhetnek újra a harkovi szopórollerre is.
Mindent 'IS' látó szeme van!Már elnézést, de miből szűrted le, hogy ezeken a videókon T90ek, ráadásul M-ek égnek?
.Én egy szóval sem mondtam, hogy a nyugat szent. Ti vetítitek rám ki azt a fajta gondolkodást, hogy vannak a jók meg a rosszak és ha valamiről pozitívan nyilatkozok akkor azt automatikusan jónak gondolom. De már jeleztem párszor, hogy nem úgy látom a vilagot, hogy vagyunk mi az abszolut jók és vannak ől az abszolut rosszak. Erkölcsi iránytűje meg senkinek sem akarok lenni így nem is terelem a témát sosem erkölcsi irányba.
Már elnézést, de miből szűrted le, hogy ezeken a videókon T90ek, ráadásul M-ek égnek?
Ez eddig is is így volt. Arról nem én tehetek, hogy az ide írók 90%-nak aki szimpatikus az szent a másik oldal meg maga az ördög és azt hiszik, hogy a világon csak ilyen gondolkozású emberek léteznek..
.
Vegre egy jozan hang....! Gyakran gond itt, hogy sok egyszeru olvtars csak jo-rossz szinten latja a vilagot, mint egy Marvel filmet, ahol a szabadsagukat feltö oroszok a jok, akik vegre fel mertek az ördögi "nyugat" es a zusa ellen lazadni.
Sajnos sokaknak egyszeruen nem megy annak a megertese, hogy a valosag sokszor összetett.
Konkrétan ő indította el...1) Milyen lehetőségei lettek volna a nyolc év során Putyinnak a háború elkerülésére? Mondjuk, én úgy tudom, hogy zajlott ott nyolc év alatt egy háború, amelyet polgárháborúnak is mondhatunk. Ezzel mit kellett volna tennie, hogy megállítsa?
Leppipantják őket a wagneresek és, ha sz@r izű volt a f.szuk akkor b.zik, de, ha nem akkor meg már az lett akkor meg azér!OROSZOK BUZIKRA VADÁSZNAK UKRAINAI LÖVÉSZÁROKBANDemocracy In Danger: Russians Hunt For Gays in Ukrainian Trenches (Video 18+)
MORE ON THE TOPIC: In Video: Interviews With Ukrainian Prisoners Of War Battle For Bakhmut: Military Overview On February...southfront.org
A Wagner rohamosztagok BAKHMUT-tól északra emelik zászlójukat
A hite mondatja vele .Már elnézést, de miből szűrted le, hogy ezeken a videókon T90ek, ráadásul M-ek égnek?
Az attól függ mit szeretnénk:
A. Gazdasági sikereket, európa lenullázását és az ukrán hadsereg felörlését a frontvonalon várni egy előnyös ukrán elégedetlenkedő belpolitikát, NATO-fegyvereket és tapasztalatokat szerezni, akkor maradhat minden "így" lassan tökmagozva ahogy van, vagy
B. Csak kelet-ukrajnát megszállni vagy
C. egész ujrajnát lerohanni?
Ha magasrangú vezetőként még véletlenül is rossz opciót választasz, mint a felsővezetők által kijelölt...könnyen a 8. emeleten kapaszkodva találhatod magad.
Hiába van jó tábornok jó terv vagy taktika, ha a pillanatnyi gazdasági politikai érdekek felülírják azokat.
Az a jó ebben a topikban, hogy ha orosz szimpatizánsokat olvasok, már az utolsó utáni ukránt fogdossák, videóval bizonyítva, akkora veszteségeik vannak hogy kihalt az ország, ha ukrán pártiakat akkor meg égnek a T-90-k, és érik az orosz bukó, a Wagner vezér harcol a Sztavkával, nincs lőszer, Putyin azonnali békét akar.
Szerintem még várok egy kicsit, majd eldöntöm később hogy kinek fogok hinni, egy lenne a lényeg, NE MI FIZESSÜK, pláne bele ne keveredjünk!