Hát ennyit a balrad.hu-ról. Ilyenkor érzem azt, hogy igaza volt a Fidesznek, ne működhessen blog úgy, hogy a felelős impresszum ne legyen ott. Már a hullagyalázást is dölyfös elégtétellel veszik a szerkesztők tudomásul.<blockquote>Az alábbi döbbenetes fotót a Luhanszk – régióbeli Krasznyij Jarhoz közeli falucskában. Balsoj Vergunkában “lőtték”.
http://balrad.wordpress.com/2014/09/28/rosen-kutyaeledel/
A probléma az, hogy mindez kivitelezhetetlen.
Néhány kommentelőnek azért még helyén van a szíve vagy esze. Legalább a járványvédelmi szempont előbukott pár kommentelőből, ha az emberség nem is.
De hogy a szerkesztő bármilyen komment nélkül képes volt így zárni a cikket, az kritikán aluli:
"alsoj Vergunk lakói állítják: ők már megszokták a látványt. “Legalább a kutyák etetésére nincs gond” – mondják. Nyalókakirály ellátja kutyaeledellel a környék kutyáit."
A fotón nem arról van szó, hogy kikezdték a kóbor kutyák a tetemeket, hanem már csontig letisztították. Sem emberség sem józan ész nincs már arrafele az életben maradottakban.
Az egyetlen normális komment:
</blockquote>Balázs szerint: 2014/09/28 07:51
Egyetértek, ezt mint “jó” hírt feltüntetni….beteg dolog. Latrok így banditák úgy, de egy tömegsír akkor is kell….
Hogy ez a helyi arc normális-e vagy honnan veszik az idézeteket én nem tudom, de amit én olvastam, csak annyit írt a problémával kapcsolatban, hogy az ukránok nem temetik el a halottaikat, a felkelőknek kell.
Láttam egy videót, amin arról beszéltek, hogy lepukkadt katonai járművekben felgyújtják a hullákat, például.
A lakosok meg, ha ki mernek jönni harcok alatt, nem fognak ilyen hosszas tevékenységbe fogni. Másrészt meg sok ember nem könnyen veszi rá magát, hogy halottakat mozgasson.
Nem is realisztikus ez a hőzöngés szerintem.