Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez azért úgy ütött, de tényleg...:
Majd valaki magyarázza majd el a Jobb Szektoros zászlós kipát Dávid-csillaggal.
Ez az Ukrajna egyre "érdekesebb" egy hely kezd lenni...!
Köszi, tényleg nem bántásnak szántam, sem neked, sem másnak. A hír pedig valóban propaganda, a szokásos hülyeség.Nem bántódok én meg kolléga!
Elitegység, nem kérdés.
Maga a hír az viszont propaganda.
Artion kiköp, amikor az AZOV nevét kiejtem a számon. „Bűnözők, rablók, náci gyilkosok” – mondja. Sokáig orosz propagandának tartottam, hogy az ukrán oldalon konkrétan náci fajvédők is harcolnak, amíg nem láttam, kik alkotják az AZOV zászlóalj magját és nem láttam, miket nyilatkozgat Szergej Bileckíj, az alapítójuk a fehér faj felsőbbrendűségéről. Ez tényleg egy felfegyverzett náci hadosztály. Pont. Ezt nem lehet mosdatni sehogy sem.
Bevallom, a szokásos nyugati propagandát vártam ettől a sorozattól, de a cikkíró tulajdonképpen kellemes meglepetést okozott.Dzsia be akar állni harcolni az oroszok ellen. Először az AZOV hadosztályhoz jelentkezett Kijevben, de látva, hogy a hadosztályban mindenki fajvédő, meggondolta magát. „Ha a nácikkal egy csapatban harcolsz, te is náci vagy. Ez ilyen egyszerű.”
A 100 mm -es Rapira-t is bevetették a donyecki reptér elleni harcban.
http://vk.com/video-57424472_170171619?hd=-1&t=5s
Ukrajna bevezeti a kényszermunkát.
Szeptember 23-án Kijev hivatalosan is bevezette a "munkaszolgálat" elnevezésű megoldást, ami nem más, mint a rabszolgaság legalizálása az oszágban. Ennek az oka nem más, minthogy Kijev elkeseredésében nem lát más kiutat az IMF és az EU hitelek kifizetésére. Miután az Egyesült Államok tönkretette Ukrajnát, most magára hagyja, mert az nem volt képes ellátni a feladatát: Trójai falóként működni Oroszország ellen. A már kifizetett hitelek azonban hatalmas tartozást rónak Kijevre, aki ráadásul nemrég az utolsó hadiipari megrendelőjüket -egyben a legnagyobbat- is elvesztette: Oroszországot.
http://www.hidfo.net/2014/09/30/ukrajna-bevezeti-kenyszermunkat
Maradék-Ukrajna a Majdan markában
http://balrad.wordpress.com/2014/09/30/maradek-ukrajna-a-majdan-markaban/